Boyabat'ta Gündüz Yapılan Trafik Uygulamarı Gece Boyunca da Devam Etti.

Boyabat'ta Gündüz Yapılan Trafik Uygulamarı Gece Boyunca da Devam Etti.

Boyabat'ta Gündüz Yapılan Trafik Uygulamarı Gece Boyunca da Devam Etti.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri Ramazan Bayramı tatili süresince sürecek olan Trafik Uygulamalarını gündüz vakitleri başlatarak gece boyunca da devam ettirdiler.

Boyabat'ta İçişleri Bakanlığının "Trafik Tedbirleri" konulu talimatı ile 31 Mayıs 2019 tarihinde başlayan trafik uygulamaları 10 Haziran 2019 tarihine kadar olan 11 günde  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince 24 saat boyunca devam edecek.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, gündüz uyguladıkları denetimlerini gece boyunca da sürdürdüler. Ekipler ilçedeki ana yollarda durdurulan araçlarda tablet bilgisayardan araç plakası ve sürücü kimlik sorgulaması yaparak trafik kurallarını hatırlatıp uyarılarda bulundular. Ekipler sorgulamada kusurlu bulunan araç ve sürücülere de cezai işlem uyguladılar.

Denetimlerin tatil boyunca süreceğini ifade eden trafik ekipleri, amaçlarının vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunu belirterek, sürücülerin yola çıkmadan önce araç bakımlarının yaptırılıp, eksiklikleri varsa gidermelerini, uykusuz yola çıkmamalarını, uzun yolda yorgunluk hissettiklerinde araçlarını uygun bir yere çekip dinlenmelerini ve kesinlikle trafik kurallarına uymaları gerektiğini söylediler.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2019, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115