Kaymakam Aksoy, Trafik Kontrol ve Denetimlerine Katıldı

Kaymakam Aksoy, Trafik Kontrol ve Denetimlerine Katıldı

Kaymakam Aksoy, Trafik Kontrol ve Denetimlerine Katıldı

Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, İçişleri Bakanlığının talimatlarınca Ramazan Bayramı öncesi trafik akışı ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen uygulamalara katıldı.

2019 yılı Ramazan Bayramı tatili süresince ülke genelinde ve bu bağlamda Boyabat ilçesinde trafik akışının daha düzenli ve güvenliğinin sağlanması, sürücülerde trafik güvenliği konusunda güçlü ve yoğun bir farkındalık oluşturması amacıyla Boyabat Kaymakamlığının öncülüğünde İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, İlçe Jandarma Komutanı Astsby. Bçşv.Özay Topçu ve ekipleriyle Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İrfan Erbaş'ın da katılımıyla yol uygulamaları yapıldı. 

Boyabat Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde gerçekleştirilen trafik denetlemelerine katılan Kaymakam Aksoy, sürücülerle sohbet etti. Aksoy sürücülere uyarılarda bulunup hem kendilerinin hem de trafik akışındaki diğer araç sürücü ve yolcularının güvenliği için kurallara uymalarını isteyip, sürücü ve yolcuların Ramazan Bayramlarını kutladı.

Yetkililer uygulamaların bayram boyunca da devam edeceğini bildirdiler.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115