Boyabat İmam Hatip Külliyesi inşaatında sona gelindi

Boyabat İmam Hatip Külliyesi inşaatında sona gelindi

Boyabat İmam Hatip Külliyesi inşaatında sona gelindi

İlçemiz Yıldız Mahallesinde bulunan ve inşaat sürecinde sona gelinen Boyabat İmam Hatip Lisesi Külliyesi'nde sona gelindi.

Sinop Milletvekili Nazım Maviş Boyabat Yıldız Mahallesi'nde bulunan ve yapım sürecinde sona gelinen Boyabat İmam Hatip Lisesi Külliyesi'nde incelemelerde bulundu.Boyabat'ta yapılan yatırımların son durumları hakkında bilgi edinmek ve vatandaşlar ile bir araya gelmek için bir dizi incelemede bulunan Sinop Milletvekili Nazım Maviş inşaatında sona gelinen Boyabat İmam Hatip Külliyesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Konuya ilişkin konuşan Maviş ; '' Boyabat'a geçmiş yıllarda yatırım programına aldırdığımız Boyabat İmam Hatip Külliyesi inşaatı bitmek üzere.Külliyede 24 derslik bunun yanısıra 200 öğrencilik pansiyon,spor salonu ve uygulama mescidi ile tam bir külliye yapılıyor inşaatında sona gelindi.'' ifadelerini kullandı.

Sinop Milletvekili Nazım Maviş'e  yaptığı incelemede Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy,Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan'da eşlik etti.

-Haber Merkezi
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
BOYABATLI
BOYABATLI - 4 yıl Önce

BENDE BİR İMAM HATİP LİSESİ MEZUNU OLARAK ŞUNLARI SÖYLEMEK İSTİYORUM.ÖNCE EĞİTİMİ İYİLEŞTİRMELİLER HER YERE CAMİ YAPMAKLA OLMUYOR.ÜLKECEK CAHİLLEŞİYORUZ

SIRADAKİ HABER

banner115