Vali Şakalar’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Vali Şakalar’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Vali Şakalar’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
 
 Sinop Valisi Köksal Şakalar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin ve ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.

Olayları, ilkeli yayıncılık anlayışının bir gereği olarak tarafsız, doğru, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde, halkın gözü, kulağı ve sesi olarak halka aktarmak, basının başlıca görevi, doğru ve zamanında bilgi almakta vatandaşın en doğal hakkıdır. Bundan dolayı gazetecilik, içinde bulunduğumuz iletişim çağının en önemli mesleklerinden biridir.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna ulaştırılması görevini yerine getirirken meslek ilkelerinden ayrılmadan, bilginin doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmasını sağlayan basın mensubu arkadaşlarımı kutluyorum.

Bu vesileyle, değerli basın çalışanlarının, ‘‘10 Ocak Gazeteciler Günü’’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138