Aşkın Ayrancıoğlu'na uluslararası davet

Aşkın Ayrancıoğlu'na uluslararası davet

AŞKIN AYRANCIOĞLU’NA ULUSLARARASI DAVET

Boyabatlı ünlü karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu İtalya’da düzenlenen Libex 2. Uluslararası Karikatür Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmek üzere seçildi.

İtalya-Roma’da düzenlenen ve “İfade Özgürlüğü ve Siyasal Hiciv”in sorunlarına dikkat çekecek olan yarışmaya sadece Avrupa Konseyi’ne üye 49 ülkeden 150 sanatçı davet edildi.

Türkiye adına Boyabatlı karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu da davet edilenler arasında bulunuyor. Aşkın Ayrancıoğlu’nun bu güne kadar katıldığı yarışmalardan çoğu uluslararası 100’den fazla ödülü bulunuyor. Yarışma jüri başkanından sanatçıya gelen davet mektubu şöyle: “Sayın Aşkın Ayrancıoğlu, LIBEX-Giuseppe di Vagno Vakfı merkezi 2. uluslararası Karikatür yarışmasını "İfade özgürlüğü ve siyasi hiciv tehlikede" temasıyla başlattı. "Avrupa Konseyi , Cartooning for Peace , ve www.voxeurope eu ile işbirliği içinde yapılacak olan bu yarışma herkese açık değildir, ancak Avrupa Konseyi'ne üye 47 ülkeden birinde yasayan karikatüristlerden, Libex merkezi tarafından toplam 150 tasarımcı seçildi. Ülkenizi temsil etmek için Libex Center tarafından seçildiniz. Katılımınızı bekliyoruz, Tebrikler! Jüri Başkanı Thierry Vissol”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sadık YURTEVEN
Sadık YURTEVEN - 4 yıl Önce

tebrikler hocam.
memleketimizin dünyaya tanıtımını yapıyorsunuz.başarılarınız devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner115