Başkan Abdullah Genç'ten 10 Kasım Mesajı

Başkan Abdullah Genç'ten 10 Kasım Mesajı

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Genç, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

İstiklal mücadelesinin yenilmez komutanı ve bugünkü modern Türkiye’nin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yılında saygı ve özlemle andıklarını ifade eden Başkan Abdullah Genç, “10 Kasım sadece Atatürk’ü anmak değil aynı zamanda anlamak günüdür. Ömrünü bir ulusun kurtuluşu ve bekasına adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti yükseltmek ve geliştirmek ise ondan aldığımız en önemli mirasımızdır” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Benim en büyük eserim Türkiye Cumhuriyeti'dir" sözlerine vurgu yapan Başkan Abdullah Genç: "Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümüne yaklaşırken ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak basamakları tek tek aşıyor, devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak adına kararlılıkla ilerliyoruz. Bu ülküyü bizlere aşılayan, topyekûn bir milleti yeniden ayağa kaldıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yılında saygı ve özlemle anıyor, cennet vatanımız uğruna hayatını siper eden tüm şehit ve gazilerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115