Boyabat OSB büyümeye devam ediyor dördüncü fabrika tapusunu aldı

Boyabat OSB büyümeye devam ediyor dördüncü fabrika tapusunu aldı

Boyabat OSB büyümeye devam ediyor dördüncü fabrika tapusunu aldı

1998 tarihinde Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkülü ile kurulan ve 2012 yılında aktif olarak inşaatına başlanan Boyabat Organize Sanayi Bölgesi büyümeye devam ediyor.

Sanayinin uygun görülen alanlarda yapılmasını sağlamak, kentleşmeyi yönlendirmek, çevre sorunlarını önlemek ,imalat sanayi türlerinin belirli bir plan dahilinde yerleştirilmeleri ve geliştirilmeleri amacıyla Boyabat Maruf Köyü mevkiinde kurulan Boyabat Organize Sanayi Bölgesi yeni kurulan fabrikalar ve arsa tahsisleri ile  her geçen gün büyümeye devam ederken bölgede bulunan dördüncü fabrika tapusunu aldı. 

Makine üretimi yapan sanayi işletmesine tapusu Boyabat OSB Bölge Müdürü Kenan Esen, İl Genel Meclis Üyesi  İsa Bağcı ve Boyabat Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yayla tarafından takdim edildi.

Yapılan bu çalışmalarla birlikte Boyabat Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 21 sanayi parselinin 15 adetinin tahsisinin yapıldığı öğrenildi. Bölgenin kalkınmasına büyük katkıda bulunan ve yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayan Boyabat OSB ‘bin yapılacak imar revizyonu çalışmalarının tamamlanmasının ardından kapasitesinin %80’e çıkabileceği öngörülüyor.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115