Boyabat'ta yerli üretici isyan etti !

Boyabat'ta yerli üretici isyan etti !

Boyabat'ta yerli üretim yapan ve organik sebze satan yaşlı kadın isyan etti.

Boyabat organik köy pazarı önünde ,kendi köyünde ürettiği ürünleri satmaya çalışan 66 yaşındaki yaşlı kadın  isyan etti.Ekmek parası kazanmak için soğukta satış yaptığı söyleyen yaşlı kadın ,tüm yerli üreticilerin ,ürettikleri ürünlerin satışını yapamadıkları için şikayetçi olduklarını ifade etti.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 16:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rıza
Rıza - 4 yıl Önce

Dükkan dan taşıp kaldırım da satış yapanlara ses yok tabi vurun garibana . Helal olsun Teyze .

iş bilmez belediye
iş bilmez belediye - 4 yıl Önce

belediye nin iş bilmeyişi neden mj insanlara yer yapması gerekir ust gecit oradaki yer burası köy pazarı yapması gerekir biraz bende orada satiş yaptim.. gercekten sistemsiz... duzenli şekilde yap pazarinj giriş çıkış tek yerden olup zabita koyarsin herkes ras gele degil zabitanjn gosterdigj yere koymasi gerekir... burada satamazsin demek yerine vatandaşa yee gostermek daha guzel cozum olur... kaldirimlarda tezgah atan dukkanlara ses cikartmayip garibana mi bu haliniz... sefik başkan su durumu çöz cahilce yonetmeye devam mi edilecek tek temennjm egitimli ve bilgili insanlar basa gelmesidir... hee yerde cahiller iş basinda... size bir de oy verdik yazik... erdogan olmasa kazanirdinjz isiniz gucunuz şov pazar yerinde 1 tane wc bile yok insanlar icin hizmet etmek icin degilde sagda solda resim cekilmeye mi amir oldunjz...

Dur bende bi çift laf edim
Dur bende bi çift laf edim - 4 yıl Önce

Satılan ıspanak tokattan amasyadan yada ne bilim uzak biyerden gelmediği halde organik organik deyip kilosu 10 diyonuz manava git 5 liradan 3 liradan veriyo ha sağlıklı mı organikmi orasını bilemem ama artık millet cebini düşünüyo 1 ekmeği zor alan adama gel ıspanak al diyonuz geçerken kara kara düşünüyo manav o ıspanağı alırken üreticisi ayrı arabası ayrı masraf sen geliyosun boyabatın bi köyünden hiçbir masrafın yok burda organik deyip 10 a veriyon insanımız ne yapsın sende 3 ten 5 ten ver alsın senden manava gitmesin bakkallar gibisiniz bime gidene kızıyonuz ben 250 liraya alacağımı bimden 120 ye alıyorsam bakkala niye gideyim bimden aldığımı bana 150 ye versin giderim

Necdet Öztürk
Necdet Öztürk - 4 yıl Önce

Köylünün ürettiği ürünü satması kadar doğal birşey olamaz.Bey yazmış köy de üretip getiriyormuş ucuza versinmiş 10 liraya ıspanak mı olurmuş diye yazan kişi sen ömründe bir biber salatalık yetiştirdinmi de ucuza satmasını istigorsun hakir görüyorsun vatandaşı. Köy tavuğunun kilosunu 35 liradan bulunca ben seviniyorum organik ürün için her hafta 60 km yol gidiyorum git sen bim den 14 liradan tavuk al ye manavdan 5 liraya ıspanak al ye fakat üreticiye laf etme onların ürününü kötüleme alma sen, ülkede üretim bitti yakında bu kafayla gidersek rusyadan samanın yanında marul ararsın öküz.

Patron
Patron - 4 yıl Önce

Ayrıntı ya Dikkat ""Kendi adamlarının evine paket paket " geliyor ... Sadece et olsa iyi Markete gidince ürün üretim yerlerine bak teyze ????

bir bilen
bir bilen - 4 yıl Önce

dörtyoldaki manav kaldırımı işgal etmiş durumda.insanlar çevre yolundan mı dolaşsın.

Muammer sarı
Muammer sarı - 4 yıl Önce

Kim bana aşık

SIRADAKİ HABER

banner115