Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy'dan açıklama

Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy'dan açıklama

Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy'dan açıklama

Boyabat İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy Boyabatlı vatandaşlara yeni tip koronavirüs hakkında açıklamada bulundu.Kaymakam Fatih Aksoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi :

''Değerli Hemşehrilerim ; 
Ülkemizin tüm kamu kurum ve kuruluşları Yeni Tip Korona Virüse karşı dünyaya örnek bir şekilde mücadele etmektedir.
Vatandaşlarımızın bu husustaki farkındalığının artması daha etkin bir mücadele sağlayacaktır.Salgının yayılmasını önlemek için sosyal ortam etkileşimini mümkün olduğunca azaltmak önem arz etmektedir.

Bu doğrultuda,vatandaşlarımız (özellikle daha fazla risk taşıyan 60 yaş üstü olanlar,gebe veya emziren kadınlar ve ciddi kronik tıbbi hastalığı olanlar ) kendilerini ve çevrelerini korumak üzere çoğu banka ve kamu hizmetlerine e-Devlet Kapısı olan www.turkiye.gov.tr ve diğer Dijital Türkiye Platformları üzerinden evlerinden çıkmadan erişim sağlayabilirler.

Unutmayalım Koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.''

-BOYABAT SESİ

YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞAHİN ÇÖMEZ .. GSM 0532 /204 04 86
ŞAHİN ÇÖMEZ .. GSM 0532 /204 04 86 - 4 yıl Önce

KIŞI BÜYÜK ŞEHİRLERDE GEÇİREN HEMŞEHRİLERİMİZ HAVALARIN ISINMAYA BAŞLAMASI İLE BİRLİKTE KÖYLERİNE GERİ DÖNMEYE BAŞLAMIŞLARDIR. TAMAMEN KONTROLSUZ BİR ŞEKİLDE HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ESKİ ALIŞKANLIKLARLA GELİŞLER YAPILMAKTADIR. KARANTİNA YOK VİRÜS SALGINI YOKMUŞ GİBİ DAVRANILMAKTADIR BÜTÜN KÖYLERİN YAYLALARIN VİRÜS İLE DOLMASI İŞTEN BİLE DEĞİL. ŞU AN İTİBARİ İLE KÖYÜMÜZE DÖRT KİŞİ GİRİŞ YAPMIŞTIR. BÖYLE DEVAM EDERSE İTALYAYI DA İSPANYAYI DA ÖLÜMLERDE ÇOK GERİLERDE BIRAKIRIZ. SİVAS VALİLİĞİ KÖYLERE GİRİŞİ YASAKLAMIŞ. KONTROL ALTINA ALMIŞTIR. KAYMAKAMLIĞIMIZIN BİLGİSİNE . SAYGI İLE.

SIRADAKİ HABER

banner115