Ali Koca'nın şiir kitabı çıktı

Ali Koca'nın şiir kitabı çıktı

Ali Koca'nın şiir kitabı çıktı

Sinop'un  Boyabat ilçesinde yayın yapan İnternet Haber Sitesi Boyabat Manşet'in kurucularından, Boyabat 1868 Spor Kulübü Eski Başkanı Ali Kocan'nın şiir kitabı çıktı.

Haber sitelerinde  'KIRIK KALEM' mahlasıylada köşe yazarlığı yapan Yazar Ali Koca'nın 'YARIM NEFES' adlı şiir kitabı raflarda yerini alarak kitapseverlerin beğenisine sunuldu.

Kitabı ile ilgili  bilgi veren Koca, uzun yıllar bir şiir iki hikaye ve birde Kırık Kalem köşe yazılarını kitaplaştırmak için çalışmalar yürüttüğünü ve bunların ilki olarak 'YARIM NEFES' adlı şiir kitabını Kutlu Yayınevi aracılığı ile çıkarttığını dile getirdi.Kitabında hayatın bir saniyeden ibaret olduğunu,hakikatlerini ve değerinin bilinmesi gerektiğini,sevgiyi ve aşkı,haykırışlarını,özlemin alışkanlıktan öte hatırlamak olduğunu,yaşama dair düşüncelerini ve gözlemlerini kendi tarzıyla halkımıza aktarmaya çalıştığını ifade etti.

Yazar Ali Koca son olarak açıklamasında;Bugünlerde ülkemiz zor bir süreçten geçerken birde Koronavirüs salgını ile karşı karşıya geldik.
Koronavirüs salgınına karşı gece gündüz demeden canla başla mücadele eden başta sağlıkçılarımıza ve tüm kamu çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.Türkiyemiz güçlüdür bu durumu da birlik beraberlik içinde'Devletimize Güvenerek,Tedbir Alıp Kurallara Uyarak,Allah'a(cc) Dua ve Tevekkül Ederek' atlatabileceğimizi belirterek ''Gayret Devletten,Tedbir Milletten,Takdir Yaradan'dan''#EvdeKalTürkiyem
#EvdeKalKitapOku dedi.


'YARIM NEFES' şiir kitabını tüm online kitap satış sitelerinden ulaşabilirsiniz;

https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=536659

https://www.arkaraf.com/yarim-nefes

https://www.bkmkitap.com/yarim-nefes?amp

https://www.babil.com/yarim-nefes-kitabi-ali-koca

https://www.pandora.com.tr/kitap/yarim-nefes/736571

https://www.kitapkoala.com/kitap/yarim-nefes-ali-koca-9786257004909

https://1000kitap.com/kitap/yarim-nefes--207610

https://www.kitapsahaf.net/ali-koca-w145465.html

https://www.kitapbulut.com/kitap/yarim-nefes/536659

https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/yarim-nefes/1426677

https://kidega.com/kitap/yarim-nefes-349074/detay?gclid=EAIaIQobChMI-qjUldG06AIVgsreCh0mOQ8WEAQYAiABEgLxVfD_BwE

https://www.kitapmatik.com.tr/kitap/yarim-nefes-p815698.html

https://www.istanbulkitapcisi.com/arama?q=Yar%C4%B1m+nefes


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Günay
Metin Günay - 4 yıl Önce

Güzel bir eser. Yüreğine ve eline sağlık. Okumak güzeldir........

Sabri Apaydın
Sabri Apaydın - 4 yıl Önce

Okuması bir çalışma, havadan sudan değil yaşamın en ortasından. Yazarın emeğine yüreğine sağlık.

Mısafir
Mısafir - 4 yıl Önce

#yarımnefes kitabını aldım.Şair Ali KOCA' nın farklı bir kalemi var.Şiirlerini tamamen yaşayarak yazmış yani ilhamın gelmesini beklememiş. Üzüntüsünü, mutluluğunu ve aşkını kalemine anlatmış.Bunu yazmayan kalem utansın diyerek kalemde bir olup bu harika dizeler oluşmuş.Ben birçok şiirinde kendimi buldum.Mesala Sinop'ta yaşamayı veya en azından şiirdeki Sinop'u gezmeyi çok istedim.En önemlisi de #senisevmiyorumki şiirindeki gibi birinin beni hiç sevmemesini istedim.????

NECİP RAFIK
NECİP RAFIK - 4 yıl Önce

Kitap bugün ulaştı elime göz gezdirip bir kaç şiir okuma fırsatım oldu. memleket haberleri için boyabat sesi sitesini açınca haberle karşılaştım, ilk önce değerli hemşerilerimizin gözü kulağı doğru ve net haberin adresi boyabatsesi haber sitesini ve değerli hemşehrim ali beyi tebrik ederim, başarılar dilerim, güzel memleketimi çok özledim, ilk fırsatta geleceğim şu kara bulutlar bir dağılsın normale dönelim, herkese sağlık ve esenlik dilerim. evde kalın kitap okuyun bu günlerden hep birlikte daha güçlenerek çıkalım. inşAllah.

SIRADAKİ HABER

banner115