Boyabat Kaymakamı Çetin vatandaşlarla bayramlaştı

Kaymakam Çetin, pazar yerinde denetimlerde bulunup, halkla bayramlaştı

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Boyabat Halk Pazarında denetimlerde bulunup, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, Boyabat Belediyesi Zabıta Müdürü Eyüp Çetinkaya ve diğer ilgililer olmak üzere Ramazan Bayramının 2. gününde Boyabat Halk Pazarında denetimlerde bulunup, esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet edip Ramazan Bayramlarını kutladı.

Pazar yerinde alışveriş te yapan Kaymakam Çetin, ürünlerini satan bir yerli üreticinin tezgahında demlemiş olduğu çay ikramını da kabul edip, Boyabat Sesi muhabirine tam kapanma ve denetimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Çetin, pandemi dolayısıyla tüm Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de zor günlerin geçirildiğini, bu süreçte vatandaşın da devletin de fedakarlıkta bulunduğunu söyledi.

Çetin, açıklamasında "Vatandaşımız da biz de, devletimizin personeli de normalde 8 saat çalışmaları gerektiği halde günde 16 saat hatta 24 saat çalışmak durumunda kalıyor. Cumartesi, pazar, tatil demeden çalışıyoruz. Esnafımız da sabrediyor. İnşallah bu zorlukları atlatmak üzereyiz. Pazartesi günü daha da iyi olacağız inşallah.

Pazar esnafımız ve köylerinden ürünlerini satmak için pazar yerine gelen köylülerimizle sohbet ettik. Şu anda bir sıkıntımız yok. İlçe olarak ta son üç ayda vakalarda büyük düşüşler var. Bu düşüşte payı olan esnaflarımıza, vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu fedakarlıklar, ülkemiz için, insanımızın sağlığı, huzuru için yapılan fedakarlıklar." ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2021, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115