Boyabat'ta Beşiktaş taraftarlarıı şampiyonluğu evde kutladı

BOYABATLI BJK TARAFTARLARI ŞAMPİYONLUĞU EVLERİNDE KUTLADILAR

Türkiye Süper liginin son haftasına 81 puanla sahaya çıkan Beşiktaş ve Galatasaray futbol takımları rakiplerini yenerek 84 puanla tamamlamasına rağmen Beşiktaş'ın gol averajıyla şampiyonluğu göğüslemesi taraftarlarını sevince boğarken, Boyabatlı BJK taraftarları yasaklar dolayısıyla sokaklara çıkmayıp sevinçlerini ve kutlamalarını evlerinde yaşadılar.

İçişleri Bakanlığının genelgeleri ve talimatları doğrultusunda başta ilçenin Dörtyol mevkisi olmak üzere ilçenin önemli noktalarında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yoğun güvenlik önlemleri alarak şampiyonluk kutlamaları olasılığına karşı tedbir aldılar.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, ekipleriyle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar ana yollar ve ana yollara giriş noktalarında sıkı önlemler alarak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmasına karşı güvenlik noktaları oluşturdular.

Şampiyon Beşiktaş'ın taraftarları da yasaklara saygılı davranarak herhangi bir kutlama ve konvoy benzeri girişimlerinde bulunmayarak, televizyonları karşısında görüntüleri izleyerek sevinçlerini yaşamaya çalıştılar

Boyabat Sesi Gazetesi olarak Beşiktaş camiasını ve taraftarlarını tebrik ediyor, ülkemizi temsilde başarılı sonuçlar almasını temenni ediyoruz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2021, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115