Sinop Valisi Karaömeroğlu, Yangın Alanında

Sinop Valisi Karaömeroğlu, Yangın Alanında

Sinop Valisi Karaömeroğlu, Yangın Alanında

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ile birlikte Çorum'un Kargı İlçesi Sinanözü köyü ile İlimiz  Saraydüzü İlçesi Yalmansaray köyü arasında çıkan  orman yangını alanında incelemelerde bulundu.

Vali Erol Karaömeroğlu, orman yangını alanında incelemelerde bulunmasının ardından  basın mensuplarına yaptığı açıklamada; yangın söndürme çalışmalarının Çorum, Sinop ve çevre illerden gelen ekiplerce aralıksız devam ettiğini, yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını, şuan itibari ile tehlikeli bir durumun olmadığını, söndürülen bölgelerde ise  yangın söndürme uçakları ile soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

Vali Erol Karaömeroğlu,  yangın alanında incelemelerde bulunmasının ardından AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ile birlikte Yalmansaray köyünü ziyaret etti. 

Yalmansaray köyünü  ziyaretinde vatandaşlar ile bir süre sohbet eden, istek ve taleplerini dinleyen Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2020, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115