Boyabat Kaymakamlığından Covid 19 denetimleri

Boyabat Kaymakamlığından Covid 19 denetimleri

BOYABAT KAYMAKAMLIĞINDAN COVİD-19 DENETİMLERİ...

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve beraberindeki heyet Toprak Sanayi İşletmelerinde Covid-19 Virüsü tedbirleri kapsamında denetlemelerle bulundu.

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr Bekir İnebeyli ve Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Genç.ile birlikte ilçede faaliyette bulunan Toprak Sanayi İşletmelerinde Covid-19 virüsü tedbirleri kapsamında denetlemelerle bulundu.

Kaymakam Çetin, denetlemeleri esnasında, işletme sahiplerine "alınması ve uygulanması" gereken tedbirlere azami şekilde uyulması gerektiğini vurgulayarak, "Bu zorlu süreçten en kısa sürede kurtulabilmemiz için herkesin üzerine düşen görevleri tam ve istisnasız olarak yerine getirmesi gerekiyor." dedi.  Kaymakam Çetin, işletmelerde çalışan vatandaşlara ise; "Üç temel kuralımızı, yani maske, sosyal mesafe ve kişisel temizliğimize harfiyen dikkat edeceğiz. Özellikle istirahat ve ihtiyaç saatleri ile servislerde maske ve sosyal mesafeye daha da dikkatli olmamız gerekiyor. Siz tedbirinizi aldığınız müddetçe virüs size asla bulaşamaz, hem kendiniz ve aileniz, hem de toplum sağlığı için duyarlı davranmanız gerekiyor. Şunu hiç unutmayın ki sağlığınızın önemini sağlıklı iken bilin ve önlemlerinizi alın." ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2020, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115