Kolaz Çayı ıslahı için Ekim ayında inşaat çalışmaları başlayacak

Kolaz Çayı ıslahı için Ekim ayında inşaat çalışmaları başlayacak

Boyabat ilçesinde Kolaz Çayı ıslah çalışmaları için Samsun DSİ Bölge Müdürlüğü ve Sinop DSİ İl Müdürlüğü yetkilileri Kalebağı mevkinde incelemelerde bulundular.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve beraberinde DSİ Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Serkan Kaman, Sinop DSİ İl Müdürü Murat Lütfü Güldoğan ve ekibi olmak üzere Kalebağı Mesire alanında Kolaz Çayı ıslah proje çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundular. 

Başkan Çakıcı Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada "Bu gün DSİ Samsun Bölge Müdür Yardımcımız, DSİ Sinop İl Müdürümüz ve şube müdürlerimiz ve diğer ekip elemanları Kolaz Çayıyla ilgili proje çalışmaları için Boyabat'a geldiler. Yapılacak çalışmalar için yerinde incelemelerde bulunduk. 

İnşallah Ekim ayına doğru inşaat çalışmaları başlayacak. Boyabat'a değer katacak. Kolaz Çayı, biritleriyle, tersip bentleriyle, rekreasyon alanlarıyla inşallah 2021 yılı sonunda bir cazibe merkezi haline gelecek. Göllemelerle beraber, Kastamonu gibi dediğimizin dışında daha güzel olacak inşallah. Her şey Boyabat için."
ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 14:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan yortan
Sinan yortan - 4 yıl Önce

Başkan şefik bey bu çay çevresine bayağı konut yapıldı A101 in alt taraflarına sığınak ve otoparklarini daire yapılsın diye mutehitlerden para aldınız yarın birgün bir sel olup o daireleri bu çaydan gelen su basip can kaybı yaşanırsa bunun hesabını nasıl vereceksin Allaha hukuka nasıl bir zihniyetiniz var sizin 3 kuruşa insan hayatını hiçe sayıyorsunuz

Boyabatlı
Boyabatlı - 4 yıl Önce

DSİ nin yaptığı yatırımlarıda, yarın belediye yaptı diye övünürse şaşırmayın.

SIRADAKİ HABER

banner115