CHP Sinop il yönetiminden yeni ilçe başkanı Hasan Sıtkı Mor'a hayırlı olsun ziyareti

CHP Sinop il yönetiminden yeni ilçe başkanı Hasan Sıtkı Mor'a hayırlı olsun ziyareti

CHP Sinop il yönetiminden yeni ilçe başkanı Hasan Sıtkı Mor'a hayırlı olsun ziyareti

CHP Sinop İl Başkanı Avukat İnan Savaş ve beraberindeki partililer, göreve yeni başlayan CHP Boyabat İlçe Başkanı Hasan Sıtkı Mor'u parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Önceki CHP Boyabat İlçe Başkanı Murat Sezer'in Sinop'a yerleşmesi sonrasında istifa etmesiyle 7 Haziran 2020 tarihinde ilçe yönetim kurulu kendi aralarında toplanarak Muhasebeci Hasan Sıtkı Mor'u oy birliğiyle CHP Boyabat İlçe Başkanlığına seçmişlerdi.

Hayırlı olsun toplantısında ilk sözü alan yeni başkan Hasan Sıtkı Mor, Murat Sezer'le çok eski yıllardan beri arkadaş olduklarını, 1975 yılında partilerinin Boyabat'ta ilk gençlik kollarının kurlduğunu ve başkanlığa da kendisinin getirildiğini söyleyerek "Murat arkadaşıma başkanlığında yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı şahsım ve partim adına kendisine çok teşekkür ediyorum." dedi.

CHP Sinop İl Başkanı Avukat İnan Savaş, ziyaret amaçlarının yeni başkan Hasan Sıtkı Mor'a hayırlı olsun dileklerinde bulunmak ve kadın kollarının da katılımıyla bölge toplantısı şeklinde bir etkinlik düzenlemek olduğunu belirterek başladığı konuşmasında "Ben, Murat başkanıma Boyabat gibi sol açısından zor bir siyaset ikliminin olduğu bir ilçede 5 yıl gibi gibi süreyle emekleri ve başarılı çalışmaları için çok teşekkür ediyorum.

Murat başkanın Sinop'a taşınmasıyla birlikte ilçe yönetimimiz tüzüğümüz gereği kendi içlerinde toplanarak oy birliğiyle Hasan başkanımızı başkanlığa seçtiler. Kendisine ve yönetimine önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum. Uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyorum ve biliyorum.

Son dönemlerde anketlere baktığımızda iktidar partisinin bir düşüşte olduğu görülüyor. Anketlerde kararsızların da azımsanacak bir oranda değil. O yüzden önümüzdeki süreç çok önemli. Çok çalışmamız gereken bir süreç. Her an seçim olacakmış gibi hazır olmamız gerek bir dönemdeyiz. Ben açıkçası baskın bir erken seçim bekliyorum Ak Parti'den. Yeni partilerin seçime girme hakkını elde etmeden, düşüşte oldukları oylarının daha fazla düşmeden, önümüzdeki sonbaharda her an bir erken seçim kararı alabilirler. Bu nedenle yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olmalıyız. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." ifadelerinde bulundu.

CHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Necla Topal da konuşmasında yeni başkan ve yönetimine teşekkür edip başarı dileklerinde bulundu.

Son sözü alan önceki CHP Boyabat İlçe Başkanı Murat Sezer, başkanlığı döneminde kendisine destek olan il veilçe yönetimine, partililere teşekkür ederek "Dünya çoğu ideolojilerin anlamını yitirdiğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün İzmir İktisat Kongresinde ülkenin karma ekonomik sistemle kalkınabileceğini devlet teşekkülleriyle halkın tekelleşen sermaye güçlerine karşı ezdirilmeyeceğini ta o günlerde ifade etmiştir.

Şu an dünyada en geçerli olan ideolojinin Atatürk'ün koyduğu temel ilkeler olduğunu vurgulayan Sezer, "Atatürk'ün koyduğu ilkelerin dışındaki tüm ideolojilerin hepsi yıkılmıştır. Marks'ın da Lenin'in de ideolojileri yıkılmıştır. Tek lider kalmıştır dünyada, emperyalizme ve kapitalizme karşı durabilecek o da Atatürk'tür. Biz bunun için burdayız, burada da olsak farketmez, Sinop'ta da olsak farketmez. Hasan başkanımıza söz verdik, şehirde köyde her zaman yanıdayız. Hepinize saygılar sevgiler sunuyorum" dedi.

Toplantı kadın kollarını kendi aralarında yaptıkları istişare ve sohbetlerle devam etti.
 
Toplantıya ayrıca CHP Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker, CHP Boyabat Kadın Kolları Başkanı Ayşe Melek Günal, CHP Durağan Kadın Kolları Başkanı Nuray Çoşkun, CHP Boyabat Gençlik Kolları Başkanı Fadime Ertaş, il ve ilçe yönecileri ile partililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 18:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Zeytünlü
Ahmet Zeytünlü - 4 yıl Önce

Abi hayırlı olsun başarılar dilerim

Piton
Piton - 4 yıl Önce

Sosyal mesafesiz sosyalisler

boyabatlı
boyabatlı - 4 yıl Önce

hani nerde sosyal mesafe kuralı, kimileriin maskesi bile yok. virüs bulaştıracaklar sağa sola

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138