Yök'ten Boyabat'a müjde

Yök'ten Boyabat'a müjde

YÖK’TEN BOYABAT’A MÜJDE
Sinop Üniversitesi tarafından bu yıl Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Programına 50 öğrenci alınacak.
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesindeki öğrenci ve öğretim elemanı sayısını her geçen yıl artıran Sinop Üniversitesi, fakülte bünyesine kazandırdığı yeni bölüm ve programlarla 2020-2021 Eğitim Öğretim yılına hazırlanıyor.

Bu kapsamda Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ve Üniversite Senatosunun Yükseköğretim Kurulu (YÖK) nezdinde yürüttüğü girişimler sonucu; Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Programına 50 öğrenci kontenjanı verildi.

2020 YKS tercih kılavuzunda yerini alacak olan program ile birlikte Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesindeki aktif program sayısı 4’e
yükseldi.

REKTÖR DALGIN: “BOYABAT İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
 

Öğrenci alacak yeni programın Boyabat ilçesine hayırlı olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, "Son dört yılda birçok programın açıldığı Fakültemizde, aynı zamanda mevcut programlarımıza öğrenci almak için de yürüttüğümüz girişimler sonuç veriyor. Bu kapsamda Fakültemizde bulunan Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Programımız bu yıl ilk kez 50 öğrenciye kapılarını açacak. Yükseköğretim Kurulu tarafından programımıza ayrılan kontenjan sayısı bizleri memnun etmiştir. Bu vesileyle bu yıl öğrenci alacak programlarımızın ilçemize, şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, öğrenci alım talebimizi geri çevirmeyen YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ’a kurul üyelerimize, emeği ve katkısı bulunan herkese şükranlarımızı sunarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 16:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 4 yıl Önce

Hayret, bu haberi siyasiler övünerek yapmamışlar.

Misafir
Misafir - 4 yıl Önce

Açılsa ne olacak

misafire cevap vermek isteyen misafir
misafire cevap vermek isteyen misafir @Misafir - 4 yıl Önce

Ayda 50 bin tl fazladan ilcenin esnafina katki saglanacak

SIRADAKİ HABER

banner115