Boyabat’ta, halyeri ve pazaryeri dezenfekte edildi

Boyabat’ta, halyeri ve pazaryeri dezenfekte edildi

Boyabat’ta, halyeri ve pazaryeri dezenfekte edildi

Boyabat Belediyesi tarafından koronavirüse karşı halyeri ve pazaryeri dezenfekte edildi. 
 
 Koronavirüse karşı dezenfekte çalışmaları kapsamında Boyabat Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından Boyabat’ta halyeri ve pazaryeri dezenfekte edildi. 

Boyabat Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Dükkanların ve pazaryerinin kurulduğu alanda titizlikle yapılan temizlik işlemlerinin yanı sıra, halkın da sebze ve meyveleri seçmeden almaları, özellikle kalabalığın fazla olduğu zamanlarda sosyal mesafelerini korumaları, alınan sebze ve meyveleri iyice yıkayarak hijyenlerini sağlamalarının, toplum sağlığı açısından son derece önem taşımaktadır”. 

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2020, 14:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
sefo6157
sefo6157 - 4 yıl Önce

Kardeşim siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz. Tezgahlar meyve sebze dolu etrafa dezenfektan yani kimyasal sıkıyorsunuz. Bir gece önceden yapmanızı engelleyen nedir.. Salgını bu kafa ile mi zor atlatırız. admin efendi ister yayınla ister yayınlama.
24 Pzt Boyabat' ta idim eğer görseydim pazara adımımı atmazdım .
Merkez insan dolu. Yaşlılara kısıtlama geldi diye yaşlılar hedef haline getirildi, sanki virüsü onlşar yayıyorlar.. Beyler bu uygulama 60 yaş üzeri insanların daha çok etkilendiği ve korunmaları içindir. Gençler dışarıda gezip eve virüs taşıyarak büyüklerini riske atıyorlar. Ne maske ne eldiven. Büyük cami yanında bir kahvehane dışında insanlar çay içiyor. Neymiş efendim kahvehane de oturmak yasak ama dışında ayakta çay servisi var.. Akla bak ya.. Fıkra gibisiniz. Ama çaycı temizmiş, çamaşır suyu kullanıyormuş. Akla bak ya bu da laz fıkrası gibi. :D
Ya beyler biraz ciddi olun. O bardaklar yıkanırken her seferinde çamaşır suyumu kullanılıyor ve nereden biliyorsunuz. Bir önceki kişi virüslü ve sonra siz içtiniz ve gittiniz eve herkese bulaştırdınız. Ne yapacaksınız ya soruyorum. Hiç mi aile sorumluluğunuz veya sosyal sorumluluğunuz yok ..................

SIRADAKİ HABER

banner115