Boyabat'ta polis ve jandarma 24 saat süreyle denetimlerini sürdürüyor

Boyabat'ta polis ve jandarma 24 saat süreyle denetimlerini sürdürüyor

Boyabat'ta polis ve jandarma ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında, şehir giriş ve çıkışlarında oluşturulan uygulama noktalarında 24 saat süreyle denetimlerini sürdürüyor. 

Denetimler, ilçenin Sarıağaççayı köyündeki karantina dolayısıyla 2 ayrı giriş yerinde, Kuzören köyü mevkinde, Karacaören köyü Fabrikalar mevkinde polis ve jandarma ekipleri tarafından oluşturulan uygulama noktalarında 24 saat boyunca sürerken, Osmanköy mevkinde de Kastamonu Sinop yol ayrımı kavşağında oluşturulan uygulama noktasındaki Boyabat Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri ilçeye giriş yapan tüm araçları durdurup aynı şekilde 24 saat süreyle denetlemelerini sürdürüyorlar. 

Uygulama noktasına gelen sürücülerden önce kimlikleri ve ehliyetleri istenip, sorgulandıktan sonra araç içindeki yolcu sayısı, maske, ilçe dışından gelenlerin seyahat izin belgeleri kontrol ediliyor. Maskesi olmayan sürücülere ekipler tarafından maske verilerek uyarıda bulunuyor. 

Ekipler, ayrıca dışarı çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altı kişilerin de araçlarda olup olmadığını kontrol ediyor.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2020, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115