Boyabat'ta ticari taksiler ve durakları dezenfekte edildi

Boyabat'ta ticari taksiler ve durakları dezenfekte edildi

Boyabat ilçesinde Belediye ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliğiyle ticari taksiler ve taksi durakları dezenfekte edildi.

Boyabat ilçesinde Covid-19 salgını önlemleri kapsamında iki aydır her hafta dezenfekte edilen ticari taksiler, bayram öncesinde de Panayır Alanında Boyabat Belediyesi görevlileri tarafından dezenfekte edilip taksi sürücülerine haftalık seyahat izin belgeleri verildi. Aynı gün ve taksi durakları da dezenfekte edilerek covid-19 salgınına karşı önlemler alındı.

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İrfan Erbaş, taksi sürücülerine dezenfekte öncesi maske dağıttı. Uyulması gereken kuralları hatırlattı.
Erbaş, "Araçlarımızn dezenfekte edilmesiyle, hem kendinizin hem de müşterilerinizin sağlığını önemsemiş ve tedbir almış bulunmaktasınız. Tabii ki sadece bu yeterli değil, her gün araçlarınızı temizleyip kolonya ve benzeri temizlik malzemeleriyle mikroplara karşı önlem alacaksınız. Maskesiz araç kullanmıyacaksınız, müşterilerinizin de maske kullanmasını isteyeceksiniz. Araçlarınıza arka koltuğa 2 ve öne de 1 olmak üzere üçten fazla yolcu almayacaksınız.

Bize bu salgın sürecinde araçlarımızın dezenfekte edilmesinde yardımlarını esirgemeyen ilçe kaymakamımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm şfor esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum. Sağlıklı kalın." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2020, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115