ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü'nün 10 Kasım Mesajı

ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü'nün 10 Kasım Mesajı

ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü'nün 10 Kasım Mesajı

Büyük Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 80. Yılında Özlem, Rahmet ve Minnetle anıyoruz. Atamızı anmak ve anlamak en büyük saygı diye düşünüyorum. Atatürk, dünya literatüründe yaptığı çalışma, azim ve özveri ile sevgi ve saygı uyandırarak, Büyük Türk milletini, çağ ile tanıştırmaya gayret edip varlığını teminat altına almaya yöneltmiştir. “Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak” hedefi ise çağın akışına yön verme düşüncesinin bir göstergesidir.

Yalnız 10 Kasımlarda değil, her daim, Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler tekrar tekrar konuşulmalıdır. Ülkemizin en zor anında bile düşünüp ortaya koyduğu milli hedef ve stratejilerin hatırlanması, bu tür çabaların anlam ve değerinin çok iyi bilinmesi gerekir.

Benim manevi mirasım ilim ve akıldır. Benden Sonrakiler bizim aşmak zorunda olduğumuz çetin ve köklü zorluklar karşısında, belki gayelere tamamen erişemediğimizi, fakat asla taviz vermediğimizi, akıl ve ilmi rehber edindiğimizi tasdik edeceklerdir. Benim Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar. Diyen Büyük Türk Milletinin eşsiz evladı; Ebedi istiraatgahında rahat uyu. " En büyük eserim" dediğin Türkiye Cumhuriyeti bize emanettir. Dünya var oldukça asil evlatların Büyük Türkiye Cumhuriyetinin yılmaz bekçileridir.

Ruhun şad mekanın cennet olsun.


-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Tatas
Mehmet Tatas - 5 yıl Önce

Asil Der Genel Başkanımız Sayın Kenan Güllü Beyin mesajı son derece güzel olmuş kendisinden de böyle akıl dolu mesajlar beklenirdi.Atayı anlamayan ve anlamak istemeyenlere de anlatmış.Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim

SIRADAKİ HABER

banner115