Boyabat Köy Pazarında Yerli Üreticilerimizle Konuştuk

Boyabat Köy Pazarında Yerli Üreticilerimizle Konuştuk

Boyabat ilçe merkezi ve köylerinde yerli üreticilerimiz tarafından üretilerek İnönü İlkokulu önünden başlayıp Orman İşletme Müdürlüğü önüne kadarki yol kenarında ürünlerini sergileyerek satışa sunan üreticilerimizle konuşarak görüşlerini dinleyip sorular sorduk.

Yerli üreticilerimiz genel olarak bulundukları mekanlarından ve ürün satışlarından memnun olduklarını ifade ettiler. Bazı üreticilerimiz de girdi maliyetlerine göre kazandıkları paranın düşük kaldığını söylediler. Üreticiler geçen yıl İnönü İlkokulu bahçesinde yeterli sayıda müşteriye ulaşamadıklarını, yol kenarına çıktıklarında  müşteri sayısının arttığını söyleyip Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya teşekkür ettiler. Buna karşılık birkaç üreticimiz yer bulamadığını, dar bir alanda satış yapmaya çalıştıklarını söyleyip belediye yetkililerinden yardım istediler.

Boyabat Sesi olarak tüm yerli üreticilerimizle konuşup, sansürsüz, kesintisiz kim ne konuştuysa yukarıdaki tam 38 dakikalı video görüntülerde yayınladık. Sorunlarını söyleyen, teşekkürlerini ileten tüm üreticilerimizin seslerini yetkililere duyurmaya çalıştık.

Tüm yerli üreticilerimize bol ürün edinmeleri ve bol kazançlar edinmelerini dilerken, dar gelirli vatandaşlarımızın serzenişlerine de kulak verilmesini temenni ediyoruz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2019, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115