Muhasebeci adaylarına Hüseyin Atıkara'dan tavsiyeler

Muhasebeci adaylarına Hüseyin Atıkara'dan tavsiyeler

Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi MUHASEBE bölümü tarafından, düzenlenen “Geleneksel Kariyer Günleri” etkinliğine bir yenisi daha eklendi.

MUHASEBE BÖLÜM ŞEFİ Bülent ERGÜL tarafından 10-11. sınıflara yönelik Meslekleri hakkında daha bilinçli bilgi edinmek amacıyla İlçemizde Yıllardan beri Serbest Muhasebe Mali Müşavir olan Hüseyin Atıkara davet edildi.

Proje kapsamında; bugün (02.01.2020 Perşembe) Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan Hüseyin ATIKARA Okulumuz MUHASEBE bölümüne konuk oldu. Atıkara Meslek deneyimini bölüm öğrencileri ile paylaştı. Serbest Mali Müşavir Hüseyin Atıkara yaklaşık 1 saat süren programda öğrencilerle söyleşi yapılarak, MUHASEBE bölümü ile ilgili güncel ve çok ilginç bilgiler vererek, öğrencilere motivasyon desteği sağlandı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hüseyin ATIKARA ” Muhasebecilik mesleğinin çok parlak ve önü çok açık bir meslek dalı olduğunu, Boyabat’ta bir çok firmada ön muhasebe elemanı olarak çalışabileceklerini, Mesleği çok sevmeleri halinde sınava girip SMMM belgesi almaları halinde kendi bürolarını açabilecekleri zevkli, kolay bir meslek olduğunu söyledi.

MUHASEBE Bölüm öğrencileri tarafından ilginç sorularla da karşılaşan ATIKARA ziyaretinden çok memnun kaldığını belirterek teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115