Gençlik Merkezi, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Gençlik Merkezi, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Gençlik Merkezi, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Boyabat Gençlik Merkezi tarafından üniversite öğrencileriyle Akademi ve kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirme buluşması gerçekleştirildi.

Üniversite öğrencileriyle buluşma hakkında açıklama yapan Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Köroğlu, öğrencilerle buluşmalarında yardımcı olan yöneticilere teşekkür etti. Köroğlu, açıklamasında "Boyabat Gençlik Merkezi olarak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile buluşmamızda göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğretim Üyesi Candaş Can, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Duygu Çeri, Fakülte Sekreteri Sayın Seyit Ahmet Çeltikçi, Meslek Yüksek Okulu Öğr. Görevlisi Sayın Nazlı Ülker Hançer ve yüksekokul sekreteri Mehmet Emin Erdoğan'a kalbi teşekkürlerimizi iletiriz.

Köroğlu, akademi ve kulüp faaaliyetleri hakkında gençlere bilgilendirmede bulunup, gençleri her zaman merkezde görmelerinin kendilerini mutlu edeceğini söyleyledi. Program sonunda gençlerin talepleri ve beklentileri dinleyen Köroğlu, öğrencilere yardımcı olacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115