Boyabat'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası törenle kutlandı

Sinop'un Boyabat ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası törenle kutlandı

Sinop'un Boyabat ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen törende İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Mikail Özben tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu
yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşu ardından açıklamada bulunan Özben, gücünü yasalardan, desteğini milletimizden alan Türk Polis Teşkilatımız milletimizin gönlünde özel bir yere sahiptir, diyerek;
"Görevlerimizi ifa etmedeki gücümüzde halkımızın bize olan güveni, yüksek vatan sevgisi ve vazife şuurudur. Milletimizin bize duyduğu güvene layık olmak için onlara en iyi hizmeti sunmak öncelikli vazifemizdir."dedi.

Törene katılan İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hasan Kara ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Kızıltaş, polislerin Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü tebrik edip görevlerinde başarılar dilediler.

Öğle vakti Beyazıt Camisi'nde görevleri başında şehit düşen polisler başta olmak üzere tüm şehitlerin anısına Kur’an-ı Kerim ve Mevlid okunup, dua edildi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 17:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
meraklı
meraklı - 3 hafta Önce

Polis teşkilatımızın 179. yılı kutlu olsun tüm polislerimize görevinde başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner115