Boyabat’ta kariyer günleri etkinliği

Boyabat’ta kariyer günleri etkinliği

Boyabat’ta kariyer günleri etkinliği

Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi öğrencileri farklı sektör ve iş alanlarını keşfetmeleri amacıyla düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğinde Boyabat 75.yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hatice Kübra Temirkaynak Yılmaz ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Hazel Topbaş Çil ile bir araya geldi.

Boyabat’ta lise öğrencilerine yönelik kariyer günleri etkinliği düzenleniyor. Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerin farklı sektör ve iş alanlarını keşfetmesi, bilinçli tercihler yapması için gerekli donanımları edinmeleri amaçlanıyor.

Yıl boyunca meslek tanıtımları ve çeşitli kariyer etkinlikleri şeklinde düzenlenen programın son konukları Boyabat 75.yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hatice Kübra Temirkaynak Yılmaz ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Hazel Topbaş Çil oldu.

Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Dr. Yılmaz ve Dr. Çil, öğrencilere mesleğin genel özellikleri, gereken nitelikler ve geçirilmesi gereken eğitim süreci hakkında bilgi vererek merak edilen soruları yanıtladı.

Öğrencilerin soru sorarak detaylı bilgi edindikleri Kariyer Günleri etkinliğin sonunda İlçe Millî Eğitim Müdürü Osman Özkan,  Boyabat 75.yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hatice Kübra Temirkaynak Yılmaz ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Hazel Topbaş Çil’e etkinliğe sundukları katkılardan dolayı plaket takdiminde bulundu.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115