Boyabat’ta Büyük ilgi görüyor ! Yüksek fiyatlı konutlara alternatif oldu

Boyabat’ta Büyük ilgi görüyor ! Yüksek fiyatlı konutlara alternatif oldu

Boyabat’ta Büyük ilgi görüyor ! Yüksek fiyatlı konutlara alternatif oldu

Şehir hayatının yoğun temposu, trafiği ve pahalılığı bireyleri alternatif yaşam alanı arayışına itti. Bu arayışın sonuçlarından biri olarak Bungalov ev adı verilen ahşap ve prefabrik evlere ilgi artıyor.Son zamanlarda, sade yaşam ve çevre dostu yaklaşımın bir yansıması olan ‘bungalov ev adı verilen küçük evlere ilgi giderek artıyor. 

Sınırlı alanlarda konforlu yaşam fikrine dayanan bu akım, minimalist yaşam tarzını benimseyenler arasında popülerlik kazandı. 

İlçemiz esnaflarından çilek dizayn ve çilek demir doğrama işletme sahibi Abdullah çilek yaptığı açıklamada;‘’ Herkes ev sahibi olsun ‘’ sloganı ile Türkiye’nin 100. yıl hedeflerinde herkesi EV sahibi yapmak olduğunu belirterek Çilek Dizayn olarak tecrübeli kadro ve teknik donanımı ile uzun yıllar geniş bir müşteri ağına hizmet verirken Güven ve saygı unsurlarını ilke edinmiştir. Ülkemizin 100. yıl hedefleri çerçevesinde istenilen her ebatta evi  anahtar teslimi imalat yapabiliyoruz”dedi.

İLETİŞİM İÇİN ARAYIN

7/24 Pazar günleri dahil haftanın her günü müşterilerine hizmet sunarken firma 0536 934 42 64 numaralı hattını müşteri ağının hizmetine sundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 14:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nursel Hayriye denizkurt
Nursel Hayriye denizkurt - 2 ay Önce

Daha fazla bilgi ve ev modelleri vb gönderiniz

SIRADAKİ HABER

banner115