Boyabat Ziraat Odası "2019 Bursa Tarım Fuarına" katıldı.

Boyabat Ziraat Odası "2019 Bursa Tarım Fuarına" katıldı.

Boyabat Ziraat Odası "2019 Bursa Tarım Fuarına" katıldı.

Boyabat Ziraat Odası, oda yönetimi, muhtarlar ve farklı köylerden çiftçilerle birlikte "2019 Bursa Tarım Fuarına" katılım sağladılar.

Boyabat Ziraat Odası Başkanı Cemil Elmacı, geziyle igili yaptığı açıklamada "Boyabat Ziraat Odası olarak çifçilerimizi, temsilcilerini Bursa'da düzenlenen tarım fuarına katılımlarını sağladık. Tarımda ileri duruma gelmiş ülkelerin kullandıkları tarımsal aletleri gördük, fuar görevlilerinden bilgiler aldık.

Bazı çiftçi arkadaşlarımız, fuardan makina satın aldı, sipariş veren arkadaşlarımız oldu. Tarım fuarındaki makinaların kullanımı hakkında bilgi edinmek için broşürler aldık. Sonuç olarak çok yaralı bir ziyaret oldu. Bu ziyaretteki amacımız çiftçilerimizi daha modern ve üretime artı değer katacak makinalarla tanıştırmak ve tarımda ileri ülkelerdeki seviyeye ulaşmak için çiftçilerimizi daha çok ve randımanlı üretim yapmaya teşvik etmektir.

Bundan sonra da ülkemiz içerisinde düzenlenecek tarım fuarlarına her yıl katılmayı hedefledik. İnşallah bu tür ziyaretler çiftçilerimizi daha çok bilinçlendirir, daha çok üretim yapmalarına sebep olur. Gönlümüz istyorki tarım ülkesi olan ülkemizde tarım ürünleri ithaline son vererek ihraç eden ülke haline gelelim." ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115