Boyabat Vilayetler Birliği Anaokulu'nda mezuniyet töreni

Boyabat Vilayetler Birliği Anaokulu'nda mezuniyet töreni

Boyabat Vilayetler Birliği Anaokulu'nda mezuniyet töreni

Boyabat ilçesinde Boyabat Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu'ndan mezun olan 48 öğrenci için "1.Sınıf Yolcusu Kalmasın" konulu mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul Müdürü Mustafa Özcan, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında;  

"Boyabat Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 5 Yaş grubu öğrencilerimizin  "1.Sınıf Yolcusu Kalmasın" konulu mezuniyet törenimize hepiniz hoş geldiniz. 

Pandemi sürecinin gölgesinde bugün burada toplam 3 grubumuzda 48 öğrencimize mezuniyet belgelerini vermenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu süreçte emeği geçen  müdür yardımcım Nahide Karaca’ya öğretmenlerimiz; Arife Görkem, Turgay Öztürk, Kübra Demirci ve Sema Yavuz Turhal’a teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında daha nice mezuniyetler görmelerini ve başarılarının devamını dilerim.

Mezuniyet törenimize katılımlarıyla bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız sayın Şefik Çakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Osman Özkan'a teşekkür ediyoruz." ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Okul Müdürü Mustafa Özcan ve öğretmenler öğrencilere mezuniyet belgelerini verip başarılarının devamını dileyerek hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2021, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115