AŞKIN AYRANCIOĞLU’NA ŞANLIURFA’DAN BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

AŞKIN AYRANCIOĞLU’NA ŞANLIURFA’DAN BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

AŞKIN AYRANCIOĞLU’NA ŞANLIURFA’DAN BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

Boyabatlı karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu, “Koronavirüsün Turizme Etkisi” Konulu Ulusal Karikatür Yarışması’nda “Birinci” oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Karikatür Yarışmas’ında Aşkın Ayrancıoğlu “Birincilik” ödülünü kazanırken, “İkincilik Ödülü”ne Hayriye Demirkol, “Üçüncülük Ödülü”ne de Eylül Muratoğlu değer görüldü.

Aşkın Ayrancıoğlu’nun katılamadığı ödül töreni 16 Haziran Salı günü Şanlıurfa Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlendi. Törende ayrıca; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1. Uluslararası Online Satranç Turnuvası, Pandemili Günlerden Geleceğe Mesaj Video Yarışması, Geri Dönüşümler Muhteşem Olacak Video Yarışması kazananları da ödüllerini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün elinden aldılar.

Ödül töreninde Şanlıurfalı 10 yaşındaki dünya şampiyonu piyanist Defne Ekmekçi de mini bir piyano resitali sundu. Aynı gün Karikatür Yarışması’nda ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürler halkın beğenisine sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2021, 01:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115