Boyabat'ta Okul - Esnaf İşbirliği Protokolü

Boyabat'ta Okul - Esnaf İşbirliği Protokolü

Boyabat'ta Okul - Esnaf İşbirliği Protokolü

Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Okul - Esnaf  işbirliği protokolü imzalandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Üyeler ile okulun İletişim kanallarının açık tutulması esnaf ve sanatkarların ihtiyaçları doğrultusunda vasıflı eleman yetiştirilmesi ve deneyim paylaşımını amaçlayan protokol 15/05/2019 tarihinde imzalandı. İmzalanan işbirliği protokolü kapsamında çalışmalar hız kazandı. İlk olarak protokol kapsamında Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojileri Alanı Atölyesine şerit testere makinası ve TİG kaynak makinası kazandırıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası İle Esnaf ve Sanatkarlar Odasının işbirliği ile kazandırılan makineler İçin İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Şube Müdürü Ahmet Gürbüz ve Okul Müdürü Bahire Demirtaş ile birlikte teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Öztürk’e teşekkür plaketi sunarak yönetim kuruluna da teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2019, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115