AŞKIN AYRANCIOĞLU TUNCELİ VE İZMİR’DE SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUNDU

AŞKIN AYRANCIOĞLU TUNCELİ VE İZMİR’DE SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUNDU

AŞKIN AYRANCIOĞLU TUNCELİ VE İZMİR’DE SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUNDU

Dünyaca ünlü Boyabatlı karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu Tunceli ve İzmir-Selçuk Belediyelerinin davetiyle çeşitli sanatsal etkinliklerde bulundu.

Tunceli’de bu yıl 19.’su düzenlenen ve 25-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen "Munzur Kültür ve Doğa Festivali"ne davet edilen karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu üç gün boyunca karikatürlerini sergiledi ve çocuklarla karikatür çalışmaları gerçekleştirdi.

Müzikten ekolojiye, felsefeden güzel sanatlara, tiyatrodan sinemaya, kadın atölyesinden çocuk atölyesine kadar birçok etkinliğin yapıldığı 19. Munzur Kültür ve Doğa Festivali’nde karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu 26, 27, 28 Temmuz tarihlerinde şehir merkezinde Munzur nehri kenarında bulunan Mameki Parkı’nda karikatürlerini sergilerken çocuklarla da karikatür çalışmaları yaptı.

Aşkın Ayrancıoğlu ayrıca Karikatür sanatçıları Fahriye Çıtaklı ve Raşit Yakalı ile birlikte Selçuk Belediyesi tarafından Efes-Selçuk Karikatür ve Mizah Günleri’ne davet edildi. İzmir’in Selçuk ilçesinde 21-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında İstasyon Meydanı, Bizans Su kemerleri yanında gerçekleşen ve binlerce ziyaretçinin izlediği karikatür sergisi açan karikatür sanatçıları Fahriye Çıtaklı, Raşit Yakalı ve Aşkın Ayrancıoğlu yine aynı meydanda karikatür ve mizah üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. 

Sanatçılar ayrıca 22 Ağustos günü de Selçuk Belediyesi Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi’nde yaklaşık 50 çocuğun katıldığı karikatür atölye çalışması gerçekleştirdiler. Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in de ziyaret ettiği etkinlikler halktan da yoğun ilgi gördü.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2019, 17:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
GÜRHAN BAŞDOĞAN
GÜRHAN BAŞDOĞAN - 5 yıl Önce

BOYABAT ve SİNOP' DADA AYNI SERGİ ve çalıştayları bekliyoruz. Evladımıza kucak açmakdan gurur duyarız.

SIRADAKİ HABER

banner115