BOYABAT'IN "CEMAL AĞABEYİSİ" CEMAL EKİZ'İN NAAŞI EVİNE GETİRİLDİ

BOYABAT'IN "CEMAL AĞABEYİSİ" CEMAL EKİZ'İN NAAŞI EVİNE GETİRİLDİ

Tedavi gördüğü Samsun Medicana Hastanesinde hayatını kaybeden Boyabat Eski Belediye Başkanlarından Boyabat'ın "Cemal Ağabeyisi" Cemal Ekiz'in naaşı  Boyabat Belediyesi cenaze aracıyla 35 yıldır ikamet ettiği Çamlıca Mahallesindeki evine getirildi.

Cemal Ekiz'in cenazesini evinin önünde Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, belediye personeli, komşuları ve yakınları karşıladı. Cenaze aracından alınan Cemal Ekiz'in naaşı evine çıkarılarak yakınları tarafından görülürken. Diğer odada toplanan  yakınları ve Başkan Çakıcı, merhum Cemal Ekiz'in yakınlarına taziyede bulundular, rahmet dilediler. 

Başkan Çakıcı, "Cemal ağabeyimiz, büyüğümüz Boyabat için bir değerdi, her Boyabatlının gönlünü sevgisini kazanmış, ilçemize önemli hizmetlerde bulunmuştur. Biz de ona son görevimizi layıkıyla yapalım, Allah rahmet eylesin, yakınlarının ve Boyabatlıların başı sağolsun" dedi.

Merhum Cemal Ekiz, Çamlıca Camisinde yıkanıp saat 10.30'da buradan alınarak Belediye önüne götürülüp saat 11.00'da devlet töreni yapılacak. Daha sonra omuzlara alınarak Büyük Camiye götürülecek olan Cemal Ekiz'in naaşı Öğle Namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Boyabat Sesi Gazetesi ailesi olarak Merhum Cemal Ekize Allahtan rahmet , yakınlarına ve tüm Boyabat halkına başsağlığı dileriz.

Mahmut Coşkun

 


 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2019, 22:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı
boyabatlı - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylsin. Boyabatlının gönlünü kazanmış insandı.

Huriye Esen
Huriye Esen - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin cok iyi aile dostumuzdu akrabamizdi dayimin mekani cennet olur insAllah ailesine sabirlar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner115