Boyabat yarı olimpik yüzme havuzu tadilat sonrası açılacak

Boyabat yarı olimpik yüzme havuzu tadilat sonrası açılacak

Boyabat yarı olimpik yüzme havuzu tadilat sonrası açılacak

Boyabat’ta uzun süredir kapalı olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, ilgili İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Erdem açıklamalarda bulundu.

Sinop’un Boyabat İlçesinde  2023 Ocak ayı içerisinde Boyabat Belediyesi’nden, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilen ve uzun dönemdir kapalı olan , içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı tenis kortu, ısıtmalı savunma sporları salonu bulunan spor kompleksi ile ilgili somut adım atıldı.

25 yıllığına tüm birimleriyle birlikte  Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilen spor kompleksiyle ilgili  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Erdem açıklamalarda bulundu. Erdem yaptığı açıklamada ‘’ Kapalı Tenis Kortu, Isıtmalı Savunma Sporları salonu  ve büyük bir tadilattan geçecek olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun kapsamlı projesi çizilip onaylandı. Bakanlık ödeneği de gerçekleştirildi. Boyabat halkımıza ,gençlerimize ve sporcularımıza hayırlı olsun .Büyük uğraşlarından dolayı vekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş Bey'e, Kaymakamımız Sayın Enver Yılmaz Bey'e ve İl Müdürümüz  Sayın Mehmet Kalyon Bey'e teşekkür ederim. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Boyabatlı gençlerin ve sporcuların özellikle beklediği yarı olimpik yüzme havuzunun, tadilatının ardından kısa sürede  açılması planlanıyor.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115