Boyabat'ta hasta sayısı fazla !

Boyabat'ta hasta sayısı fazla !

Boyabat'ta hasta sayısı fazla !

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş koronavirüs vakaları hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr.Nazım Maviş sosyal medya ve bazı yayın organlarında çıkan koronavirüs rakamlarının gerçeği yansıtmadığını belirterek bilgi verdi.Sinop genelinde vaka sayılarının olmaması gereken düzeyde olduğunu ifade eden Maviş 81 ile kıyasla en iyi 15 ilin içerisinde bulunduğunu söyledi.Boyabat ,Durağan ve merkezde vaka sayısının yoğun olduğunu ifade eden Maviş yatak sayılarında problem olmadığını söyledi.

Milletvekili Nazım Maviş  ayrıca Boyabat Devlet Hastanesi'nin 125 yatak ve yoğun bakım üniteleri için müsait olduğunu herhangi bir problem bulunmadığını açıkladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefo6157
Sefo6157 - 4 yıl Önce

Bunu anki kendi başarınız varmış gibi lanse etmeyin lütfen. Diğer il ve ilçelere göre nüfus oranı üzerinden hesap yaptığınızda yüksek çıkıyor ki bugüne kadar hiç bir yerel gazetede covid-19 sebebiyle hayatını kaybedenler yazmıyor. Neden yazılmıyor merak ediyorum.
Sadece Boyabat' tan ve Durağan'dan söz ediyorsunuz ve Saraydüzü ve köylerindeki vakaları anlatmıyorsunuz. BİR KÖYÜMÜZ karantinada ve bir çok köyde hayatını kaybedenler ve hastalar var ama söz edilmiyor. Saraydüzü de Sinop' un ilçesi değil mi Sn Maviş.
Vakaları açıklarken sizlerde gerçekleri anlatmıyorsunuz. Boyabat ve Saraydüzü merkeze her gidişimde insanlarımızın sosyal mesafe kurallarına uymadıklarını ve maske takmadıklarını görüyorum.
Ne gariptir ki; akıllı telefonları çizilmesin diye telefonuna kılıf takan insanımız kendi sağlığını korumak için maske takmaktan kaçınıyor.
İnsanoğlunu anlamak çok zor.
Sizler ve kamu kurumlarının önlemler konusunda o kadar açıklama yapıyorsunuz. 30 Ağustos günü Saraydüzü Kaymakamlık bahçesinde yapılan çelenk bırakma ve anma törenine 15 kişiden fazla alınmaması doğru bir hareket gibi görünürken, törenden ayrıldıktan sonra Saraydüzü AKP ilçe kongresinin yapılacağı park alanında sandalyelerin yerleştirilme düzenini gördüğümde dehşete kapıldım. Her iki etkinlik arasındaki davranış farkını da anlayamadık..

SIRADAKİ HABER

banner115