Boyabat'ta otomobilin yaya geçidinde çarptığı 2 kişi yaralandı

Boyabat'ta otomobilin yaya geçidinde çarptığı 2 kişi yaralandı

Boyabat'ta otomobilin yaya geçidinde çarptığı 2 kişi yaralandı

Boyabat ilçesi Işıklar mevkindeki kavşakta karşı yola geçmekte olan yayalara ilçe merkezine hareket halindeki otomobilin çarpmasıyla meydana gelen  trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Boyabat ilçesi Çamlıca ve Yıldız mahallelerini birbirine bağlayan kavşakta karşı yola geçmekte olan D. K. (40) ve D. A. B. (35) isimli yayalar, ilçe merkezine hareket halindeki Satılmış Gürsoy'un kullandığı 57 AZ 053 plakalı otomobilin çarpmasıyla yaralandı.

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücü Gürsoy'u gözaltına aldılar.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 20:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 7 ay Önce

Allah bilir babasının tarlası gibi arabanın geldiğini göre göre atlamışlardır yola sonra sürücü suçlu geçmiş olsun ne diyelim

vatandaş
vatandaş - 7 ay Önce

yayalar da saygı yok sürücülerde de saygı gerçekten insanların bir birine saygısı kalmamış birde yaya çizgilerini park yolu zannedip ellerinde telefonla saygısızca karşıdan karşıya geçenlerde var ne diyeyim her zaman saygı gösterelim birbirimize.

Mrt57
Mrt57 - 7 ay Önce

MaşAllah Işıkları çok güzel ayarlamışlar da yayalara uygun yapmamışlar insan ne zaman geçeceğini şaşırıyor. YENİDEN DÜZENLEME YAPILMASI ÇOK ACİL LAZIM demedi demeyin çok daha kazalar olur.

Ramazan güler
Ramazan güler - 7 ay Önce

Çoktandır takip ediyorum boyabat nedense aşırı kazalar oluyor bunun bir önlemini neden almıyorlar ya acemi şoför çok yada eğitimsiz

sodyum
sodyum - 7 ay Önce

3 yıl yatırın içerde de kurallara uymayı öğrensin 2 ayaklı

SIRADAKİ HABER

banner115