Bu araç, adeta sürücüleri uyardı !

Bu araç, adeta sürücüleri uyardı !

Bu araç, adeta sürücüleri uyardı !

Boyabat ilçesinde doğalgaz borularının döşeneceği kanalların kazımı devam ederken, sürücülerin de kanallar çevresinde çok dikkatli seyretmeleri gerekiyor. Kanal çevrelerine uyarıcı şeritlerin çekilmesiyle birlikte daralan yollarda hem sürücülerin dikkatl olması, hem de mahalle aralarında oyun oynayan çocukların yakınları tarafından uyarılması, olası kazalara karşı önem arzediyor.

Çamlıca Mahallesinde 3 Ağustos 2020 akşamı saat 21.30 sularında açılan kanalın yanıdaki yolda hareket halindeki minibüsün sol ön ve arka tekerlerin kanala düşmek üzereyken askıda kalması, aracın hasar gömeden kazayı atlatmasını sağladı. Mahalle sakinleri minibüsün vinç yardımıyla kanala düşmeden kurtulmasını merakla izlerken, minübüsün tehlikeyi atlatıp hereket etmesine de sevinip alkışladılarıyla oh beee dediler.

Elbette sürücü arkadaşımıza geçmiş olsun diyoruz, aracı hasar görmeden kurtuldu. Bu görüntüler tüm sürücülere ders olmalı. Kazı yapılan yerlerde yollar daraldı. Çocuklar oyun oynuyorlar bu alanlarda. Bir gün derin çukura düşen çocuk.... diye haber yapmak istemiyoruz. Aman dikkat ! Hem sürücülerimiz, hem de çocuklarımızın güvenliği için velilerimiz çocuklarına sahip çıkmalı. Çalışmaları gerçekleştiren firma ve belediye yetkilileri de uyarıcı tedbirleri almalı. 

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2020, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115