İYİ Parti İl Başkanı Şanlan Boyabat'ta muhtarlarla bir araya geldi

İYİ Parti İl Başkanı Şanlan Boyabat'ta muhtarlarla bir araya geldi

İYİ Parti İl Başkanı Şanlan Boyabat'ta muhtarlarla bir araya geldi


İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan Boyabat'ta muhtarlarla bir araya geldi. Öğlen yemeği organizasyonunda muhtarların sıkıntılarını dinleyen Şanlan '' Bizler her konunun hassasiye ile takipçisi olacağız yetkililere seslerini duyuracağız '' dedi.

Yılmaz Şanlan  yapılan program sonrasında yaptığı açıklamasında ''  Boyabat İlçe Başkanlığımızın organizasyonu ile Boyabat İlçemizde muhtarlarımız ile öğlen yemeğinde buluştuk. Muhtarlarımız köylerimizde ki sulama kanallarının tamamlanmadığını ifade ettiler.

Yine orman köylerimizde yakacak odun fiyatıyla ilgili sıkıntılar mevcut görünüyor. ÇKS konusundaki yaşanan aksaklıklardan kaynaklı çiftçilerimiz zor durumda. Irmak boyundaki köylerimiz de sel baskınlarından  dolayı  oluşan mağduriyetler hala giderilememiş. Ayrıca ırmağın yatağının genişletilerek ıslahının ve koruma duvarlarının bir an önce yapılması gerekiyor.

Muhtarlarımız  bazı köylerimizde hala içme suyu probleminin olduğunu  defalarca söz verilmesine rağmen hiç bir çözüm olmadığından bahsettiler. 
Mazot, gübre ve artan giderler yüzünden zor durumda oldukları ve her geçen gün üretim yapan  Türk çiftçisinin azaldığı görülüyor.

Merkez mahallelerimiz de ise çorak deresinin ıslahının tamamlanmadığı ,olası sellerde can ve mal kaybının yaşanacağı ve doğolgaz çalışmalarından dolayı ise şehir merkezinde bazı noktalarda  logarların tıkandığını  bu tıkanıklığın su taşkınlarına sebep olduğunu, bir an önce çözüm amaçlı çalışmaların yapılması gerektiğini  ifade ettiler.

Bizlerde her konunun hassasiyet ile takipçisi olacağız. Yetkililere seslerini duyuracağız.
Sorunların bir an önce çözülmesi içinde her türlü mücadeleyi vereceğiz. Eğer mevcut iktidar seçime kadar çözümler üretmezse iktidara geldiğimizde İYİ Parti teşkilatları olarak hemşehrilerimizin dertlerini hızlıca biz çözeceğiz. Değerli muhtarlarımız ile bir araya gelmemizi  sağlayan başta İlçe Başkanım Mithat Mor olmak üzere emeği geçen teşkilat mensubu arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  '' ifadelerine yer verdi.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115