Boyabat Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Boyabat Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

BOYABAT MİLLET BAHÇESİ İHALESİ YAPILDI

2019 Yılında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdesini verdiği Boyabat Millet Bahçesi ihalesi gerçekleştirildi.

2019 Yılı içerisinde çeşitli programlara katılmak üzere Sinop'u ziyaret eden ve Valilik binasında yaptığı açıklamada Boyabat'a Millet Bahçesi yapılacağının müjdesini vermişti.Bu kapsamda konuya ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.Toplu Konut İdaresi'nden yapılan açıklamada Boyabat Millet Bahçesi'nin ihalesinin gerçekleştirildiği açıklandı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresinin kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı hedeflediğinin altı çizildi.

Boyabat'ta yapılacak Millet Bahçesi Projesi içerisinde ; çocuk oyun alanları, spor sahaları, millet kıraathanesi, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alacak.Boyabat Millet Bahçesi projesinin 1,5 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı
boyabatlı - 3 yıl Önce

millet bahçesi nereye yapılıyor yerini belirtseniz iyi olmazmı *"**

Sefo6157
Sefo6157 - 3 yıl Önce

Çok gereksiz bir yatırım.. 10 trilyonluk Ucube kule bir yandan, yarım bırakılan istenilenin bulunamadığı seyir terası bir yandan (harap edilen kızlar kayasının tahrip edilmesinden bahsetmiyorum artık) şimdide millet bahçesi ile mi halkın parasını çarçur edeceksiniz. Kardeşim Kale bağı piknik alanı, köprü başı çay bahçesi neyimize yetmiyor. Türkeş parkı ne güne duruyor.
Nedir bu doymazlığınız?...
Eski garajı yok edip beton binaları diktiniz onu da bitiremediniz elinize yüzünüze bulaştırdınız. Kullanılmayan bir garaj yaptınız, binalar boş duruyor. mevcut belediye binanız yetmiyor mu? Gerçi ona da dünyanın kirasını veriyorsunuz. altınızdaki lüks araç kirası aylık 10 bin tl olduğu söyleniyor. adamın biri lüks araç alıyor ve fahiş fiyatla belediyeye kiraya veriyor. Ne güzel işler ya bu işler. )
Tabi şu da bir gerçek, insanoğlunun doğası bu, çaldıkça çalası geliyor.

anonim
anonim - 3 yıl Önce

Sayın belediye başkanı oraya buraya birşey yapacağınıza daylı stadının elektiğini kesmişler mühürü vurmuşlar önce onu ödeyin

SIRADAKİ HABER

banner115