1000 kişilik cami ibadete açıldı

1000 kişilik cami ibadete açıldı

BOYABAT'TA HACI ERGÜN GÜRBÜZ CAMİ İBADETE AÇILDI

Boyabat'ta 2017 yılı içerisinde  çalışmalarına başlanılan Hacı Ergün Gürbüz Cami ibadete açıldı.

Sinop'un Boyabat İlçesinde 2017 yılı içerisinde hayırsever iş adamı Hacı Ergün Gürbüz adına yapımı başlayan Hacı Ergün Gürbüz cami ibadete açıldı.Boyabat Mezarlığı girişinde bulunan Hacı Ergün Gürbüz cami 700 m2'lik bir alana sahip.Bu kapsamda camide aynı anda yaklaşık 1000 kişi ibadet edebilecek.

Boyabat Mezarlıklar Müdürlüğü projesinin önümüzdeki günlerde bitmesi sonrasında, ölüm raporu, defin ruhsatı, cenazenin yıkanması, evden alınıp mezarlığa nakli işlemlerinin artık bu binada yapılacağı öğrenildi.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2021, 17:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir Gezer
Bekir Gezer - 3 yıl Önce

Allah Kabul Etsin İnşAllah Çok Güzel Maddi ve Manevi Emeği Geçen Herkesten Allah Razı Olsun

yenimahalleli
yenimahalleli - 3 yıl Önce

camimiz güzel oldu Allah razı olsun hayır severden ama birşeyede deyinmek istiyorum kısaca oraya atanan cami hocası koşelik olur son günlerde fırsatı kacırmayanlar var oraya Allahdan korkan kulundan utanan hocalar gelsin saygılarımla

Cengiz GÜNDÜZ
Cengiz GÜNDÜZ - 3 yıl Önce

ALLAH RAZI OLSUN CAMİMİZİ YAPTIRAN HAYIR SEVER HACIMIZDAN BÖYLE İNSANLARIMIZIN OLMASI GEREKİYOR RABBİM TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNE HAYIRLI KILSIN İNŞAALLAH CAMİMİZİ SAYGI VE SELAMLARIMLA;

Özgür cebeci
Özgür cebeci - 3 yıl Önce

Aynı hayırsever yaşlılar huzur evine de el atar inşAllah. Düşkün yaşayanların duasından daha büyük ve yerine ulaşabilecek bir dua göremiyorum.

SIRADAKİ HABER

banner115