Boyabat'tan  Suriye’ye yardım eli

Boyabat'tan  Suriye’ye yardım eli

Boyabat'tan  Suriye’ye yardım eli

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Sinop Şubesi tarafından Suriye’de yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan 557 çuval un, dün düzenlenen törenle dualar eşliğinde yola çıktı.

 İHH Sinop Şubesi tarafından Suriye’de yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Boyabat'tan  un yardımı yapıldı. Yardım malzemelerinin yüklü olduğu Tır Boyabat Büyük Cami önünde düzenlenen tören sonrasında dualarla uğurlandı. Programa Boyabat İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'in yanısıra Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve vatandaşlar katıldılar.


MİLLETİMİZİN DESTEKLERİYLE BİNLERCE MAZLUMA YARDIM ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

İHH İnsani Yardım Vakfı Sinop İl Başkanlığı olarak bugüne kadar hayırsever vatandaşların destekleriyle binlerce mazluma destek olduklarını ifade eden Sinop İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bilgili konuya ilişkin Sinop'ta açıklama yaptı ; “Bizler İHH İnsani Yardım Vakfı Sinop İl Başkanlığı olarak bugüne kadar milletimizin destekleriyle binlerce mazluma yardım ulaştırdık ve ulaştırmaya devam ediyoruz.  Bugün de “Rotamız İyilik, Yükümüz İnsanlık” diyerek kışın zor şartlarında çadırlarda kalan Suriyeli mazlumlar için başlattığımız yardım kampanyası neticesinde, Sinoplu hayırseverlerimizin destekleriyle Sinop ilimizden 557 çuval unu gönül coğrafyamızdaki savaş mağduru kardeşlerimize gönderiyoruz.

Bilinmelidir ki; yıllardır zor şartlar altında ve imkânsızlıklar içinde yaşamak zorunda kalan kadınları, yaşlıkları çocukları ve kimsesizleri asla yalnız bırakmayacağız.  Bu vesileyle kampanyamıza destek olan Başta Sayın Valimiz Erol Karaömeroğlu olmak üzere tüm kurum ve STK’larımıza, hassaten Sinoplu vatandaşlarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. İHH olarak kurulduğumuz günden bu güne kadar bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bugün buradan dünyanın her yerindeki tüm mazlumların yanında olduğumuzu, onları asla yalnız bırakmayacağımızı herkese yeniden haykırıyoruz” diye konuştu.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2021, 17:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
yenimahalleli
yenimahalleli - 3 yıl Önce

yalamalık bizle geldi bizle gidecek esnafin hastalıkdan dolayı günlük içraya veriliyor ilk önce kendi insanina bak bunda hayır gören varmı

ŞUAYYİP DEMİRCAN
ŞUAYYİP DEMİRCAN - 3 yıl Önce

ZERRE İÇİMDEN GELMİYO, ÖNCE KENDİ VATANDAŞINA BAK.. MİLYONLARCASINA ÜLKEDE BAKTIĞIN YETMEDİ BİRDE SURİYEDE YARDIM EDELİM?? YAZIKLAR OLSUN

SIRADAKİ HABER

banner115