Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Boyabat'ta şehit ailelerini ziyaret etti.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Boyabat'ta şehit ailelerini ziyaret etti.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Boyabat'ta şehit ailelerini ziyaret etti.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu Boyabat ilçesinde şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, taleplerini dinleyip, sohbet etti.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi ile birlikte Boyabat ilçesindeki ilk ziyaretini Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Oramar Tepe mevkiinde çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil'in Kumluk Mahallesi Orman Sokaktaki Şehit Sadık Aparangil Apartmanındaki evini ziyaret ederek şehit babası Recep Aparangil ve anne Suzan Aparangil ile bir süre sohbet edip, istek ve taleplerini dinledi. Şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunup, duaların okunduğu şehit ailesi evinde, Şehit Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil için düzenlenen odada da incelemede bulunulup dua edildi.

Vali Karaömeroğlu'nu şehit ailesinin evinin önünde İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Erdal Kopar, şehit babası Recep Aparangil ve diğer ilgililer karşıladılar.

Şehit ailesinin evinde bir süre sohbet eden Vali Karaömeroğlu daha sonra ilçedeki diğer şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit yakınlarına ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil'in babası Recep Aparangil, ziyaretleri için Vali Karaömeroğlu'na teşekkür ederek, "Sayın valimizin bizi ziyaretlerinden dolayı kendimizin sahipsiz olmadığını düşündük, mutlu olduk. Allah devletimize zeval vermesin. Sayın valimiz ileriki bir zamanda köye de gelip şehidimizin mezarında dua okumak istediğini söylediler." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2021, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115