Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Sanayi Sitesi İhalesinin 1 Temmuz'da yapılması kesinleşti.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Sanayi Sitesi İhalesinin 1 Temmuz'da yapılması kesinleşti.


Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Sanayi Sitesi İhalesinin 1 Temmuz'da yapılması kesinleşti.

Boyabat Marangozlar Odası Başkanlığından gazetemize gönderilen açıklamada uzun zamandır gündemde olan Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Sanayi Sitesi inşaatı İhalesinin 1 Temmuz 2021 Perşembe günü Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda gerçekleştirileceği müjdesi verildi.

Gazetemize gönderilen açıklamanın metninde aynen aşağıdaki ifadelere yer verildi !

"Başkan Murat Yükselecek, yönetim Uğur Yılmaz ve Kenan Aslan ile 11 Haziran cuma günü sabah saat 06:30'da Belediye'mize ait olan araçla Ankara'ya hareket ettiler. 

25 Mayıs salı günü ihalesi yapılamayan sanayi sitesi için yeniden ihale edilebilmesi için dosyaların tekrar onayı ve resmi gazete ilanlarının yapılması için Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında ki işlerini tamamlayıp yeni ihale tarihlerini almışlardır. 1 Temmuz perşembe günü saat 10:30 'da yapılacak olan ihale için işlerini bitirdikten sonra Türkiye Ağaç İşleri Federasyonuna ziyarete Başkan ve yönetim olarak giden Murat Yükselecek Marangozlar esnaf odası ve ayrıca kurulacak olan Marangozlar küçük sanayi sitesi hakkında Federasyon Başkanı sayın Ali Rıza Ercan'a bilgiler verdi. Başkan Ali Rıza Ercan da bizim ziyaretimizden memnun olduğunu ve herzaman bizlere destek olacağını Ankara'da herzaman bizleri beklediğini yapılması gereken her konuda desteklerini esirgemeyeceğini ve yanınızdayız mesajları ile bizleri mutlu etmiştir. Bizde sayın başkanımıza teşekkürlerimizi sunduk ve Ankara'dan mutlu bir şekilde ayrıldık.

12 Haziran cumartesi günü saat 11:00'da sayın belediye başkanımız Şefik Çakıcı başkan yardımcısı Kadir Çeltikçi ve Ankara'ya gidip gelmelerimiz de belediyemizin aracını kullanan Ahmet Dinar odamızı ziyarete geldiler.

Şefik başkanımıza Ankara'daki yapılan işlemlerimiz hakkında bilgi verdik. İhale tarihimizin 1 Temmuz olacağını söyledik. Peşinden Ağaç İşleri Federasyonu başkanımızla olan yaptığımız görüşmeler hakkında da bilgi verdik.Şefik başkanımızda federsayon başkanımızla telefon görüşmesi gerçekleştirdiler. Boyabat'a sizleride bekliyoruz dedi ve akebinde Şefik Başkanımıza sayın Murat Yükselecek sanayi sitemizin yolları hakkında ne gibi gelişmeler oldu diye sorduk Şefik başkan da 18 uygulaması bitti yakın zamanda sitenize giden yolunuzu açacağız dedi Bizde şefik başkanımıza teşekkür ettik ve daima bizlerin yanında olan Sayın vekilimiz Nazım Maviş'e,belediye başkanımız sayın Şefik Çakıcı'ya ve ekibine bizlere destek olan tüm kurumlara bizlere güvenen ve yanımızda olan dostlarımıza teşekkür ederiz.

İnşallah Temmuz ayının ilk günü bizlerin mutlu günü olacağını dilerim.

Boyabat'ımıza Marangozlar odasının değerli üyelerine hayırlı olmasını temenni ederim."

Marangozlar Odası yönetimini ve üyeleri adına

Başkan Murat Yükselecek

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2021, 15:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Satilmis aslan
Satilmis aslan - 3 yıl Önce

Bir marangoz esnafi olarak sanayi sitesinin yapılmasından kurur diyoruz marangozlar sitesi başkanı Murat amcamizin yanindayiz

KOOPERATİF ÜYESİ
KOOPERATİF ÜYESİ - 3 yıl Önce

YAPILACAK OLAN SANAYİ SİTEMİZİN ESNAFIMIZA , SANATKARIMIZA VE BOYABAT'!MIZA HİZMET EDECEĞİ İÇİN BU YOLDA DA ÇALIŞMALARINDAN VE BAŞARISINDAN DOLAYI ODA BAŞKANIMIZ MURAT YÜKSELECEK'E YÖNETİM OLARAKTAN DAİMA YANINDAYIZ.TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

SIRADAKİ HABER

banner115