Kitap Kurdu yarışmasında derece giren öğrenciler ödüllendirildi

Kitap Kurdu yarışmasında derece giren öğrenciler ödüllendirildi

Kitap Kurdu yarışmasında derece giren öğrenciler ödüllendirildi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen “Kitap Kurdu” yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Mehmet Albayrak Hafız İmam-hatip Ortaokulu salonunda düzenlenen program İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
TÜGVA Boyabat İlçe Temsilcisi Murat Kamber  açılış konuşmasının ardından TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Yusuf Çakır günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasını gerçekleştirdi.

Kaybedeni olmayan “Kitap Kurdu” yarışmasını gerçekleştirdiklerini kaydeden TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Çakır, “Türkiye Gençlik Vakfı, olarak 2014 yılından bu zamana kadar aşkla heyecanla tohumlar ekmekteyiz. Bizim gayemiz ortaokulda tohum, lise de fidan ve inşAllah üniversitesitede mücadele etmektedir.

Bu noktada peygamber efendimizin (SAV) hepimizin bildiği hadisi şerifini merkeze alarak insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturuyla hareket ediyoruz" dedi. 

Boyabat Türkiye Gençlik Vakfı İlçe Temsilcisi Murat Kamber konuşmasında ise, "Binlerce genç arasından dereceye giren kardeşlerimiz de şuanda burada, bizlere eşlik ediyorlar. Dereceye giremeyen gençlerimiz  bir sonraki dönemde daha çok çalışarak dereceye girmek üzere çabalayacaklarını ifade ediyorlar  ve biz bununla iftihar ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından ilçemizde dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edilerek program son buldu.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2022, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115