Boyabat Halk Eğitimi Merkezinin yıl sonu sergisi açıldı

Boyabat Halk Eğitimi Merkezinin yıl sonu sergisi açıldı

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce usta öğretici ve kursiyerlerinin yaptıkları ürünler için yıl sonu sergisi ve öğrenme şenliği düzenlendi.


2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Halk Eğitimi Merkezi tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde düzenlenen "El Emeği Göz Nuru" başlıklı yıl sonu sergisi ve öğrenme şenliğinde çeşitli branşlarda açılan kurslarda üretilen ürünler, halkın beğenisine sunuldu.

Sergi açılışı ardından ürünlerin sergilendiği satanları gezip sorumlu eğitmen ve kursiyerlerden bilgi alan İlçe KayMakamı Enver Yılmaz, 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde 153 kurs açtıklarını ve bu kurslara 2 bin 665 kursiyerin katıldığını söyledi.

Kaymakam Yılmaz, "Böyle güzel bir sergiyi açtıkları için eğitmenlerimize ve katılımcı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Hepsi birbirinden güzel el işi, göz nuru olan, canı gönülden yaptıkları eserlerini sergilemişler. Gönüllerimizde yer eden bu eserlerinin inşallah maddi olarak ta karşılığını bulurlar. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Programa Belediye Başkan Vekili Osman Yeğin, Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser, İlçe Emniyet Müdür Vekili Dağıstan Çağıran, Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğ. Gör. Abdullah Eravcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu CHP İlçe Başkanı Mehmet Alarslan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2022, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138