Milletvekili Barış Karadeniz'in yeni yıl mesajı

Milletvekili Barış Karadeniz'in yeni yıl mesajı

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SİNOP MİLLETVEKİLİ BARIŞ KARADENİZ’İN YENİ YIL MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Karadeniz; yayınladığı mesajında "Dünyada ve ülkemizde oldukça zor geçen bir yılı geride bırakıyor, yeni bir yıla sağlıklı ve huzurlu bir başlangıç yapmayı umut ediyorum’’ dedi ve mesajında şu ifadelere yer verdi;

2020 yılı Covid-19 salgını ve doğal afetler ile mücadele ettiğimiz bir yıl oldu. Bu mücadelede vatandaşımız, kendini ve sevdiklerini virüsten korumaya çalışarak, sağlık çalışanlarımız sahada gece gündüz mesai yaparak 2020 yılını geride bırakırken, özellikle pandemi sebebiyle derin maddi sıkıntı yaşayan esnafımız ve bu zorlu süreçte işsiz kalan diğer vatandaşlarımız işini kaybetmenin verdiği ağır yük ile bu yıla nokta koydular.

Maalesef ülkemizde ve dünyada felaketlerin yaşandığı bu yıl birçok vatandaşımız yakınlarını; virüs dolayısıyla, yaşanan deprem ve sel felaketleriyle kaybetti. Bu ağır duruma rağmen umudumuzu kaybetmeden yeni yılda, zorluk yaşayan tüm esnafımızın işlerinin yoluna girdiği, işçi kardeşlerimizin haklarının karşılığını alabildiği, özveri ile gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık çalışanlarımızın hak ettiği desteği gördüğü, çocuklarımızın herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan gönüllerince eğlenebildiği güzel günlerin geleceğini temenni ediyorum.

Sinopluların ve tüm yurttaşların yeni yılını kutlayan Karadeniz “Her yeni yılın yeni bir umut ve göreceğimiz güzel günlere bir köprü olduğunu hatırlatmak isterim. 2020 de olduğu gibi 2021 in ilk dakikaları itibariyle görevlerinin başında mücadele vermeye devam edecek olan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere emniyet güçlerimize, jandarma ve tüm silahlı kuvvetlerimize, değerli basın mensuplarımıza ve diğer tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür eder yeni yılın hepimiz için daha demokratik daha eşit daha adil bir Türkiye getirmesini temenni eder yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115