Boyabat,Saraydüzü ve Durağan'ın Çöp Sorununa Ortak Çözüm

Boyabat,Saraydüzü ve Durağan'ın Çöp Sorununa Ortak Çözüm

Boyabat,Saraydüzü ve Durağan'da Çöp Sorunu Çözülüyor

Boyabat Belediye başkanı Şefik Çakıcı Boyabat,Saraydüzü ve Durağan İlçelerindeki çöp sorunun çözümü ile ilgili müjdeyi verdi.

Başkan Çakıcı ortaklaşa yürütülen proje ile Çöp Ayrıştırma Tesisi (Katı Atık Bertaraf Tesisi)'nin proje aşamasından ihale aşamasına geldiğini açıklayarak ilk müjdeyi verdi.Önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleştirilecek olan Çöp Ayrıştırma Tesisi'nin Nisan,Mayıs ayları içerisinde de inşaatına başlanacak.

Çakıcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada '' Boyabat'ı geleceğe hazırlıyoruz.Boyabat , Durağan, Saraydüzü ilçelerimizle ortaklaşa yürüttüğümüz vizyon projelerden biri olan Çöp Ayrıştırma Tesisi (Katı Atık Bertaraf Tesisi) Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’in üstün gayretleri ile ihale aşamasına geldi.İlçemize hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.


-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı
boyabatlı - 5 yıl Önce

gazidere köyü.yörük köyü nün anası ağladı daha ne zaman yapacaksınız Allah aşkına herkes kanser olsun bu duman bu pisliktendolayı pardon yerel seçim geliyor onun için bu çalışma .

Ahmet Küçükbaş
Ahmet Küçükbaş - 5 yıl Önce

Bu hikayenin 24 yılına tanık oldum. Yaşar Topçu Ağabey bakanken bulun uygun bir arsa üç ilçenin de çöp sorununu çözeyim demişti. Ama bu tesise uygun bir arsa bulunamadı. Yeteri kadar aranmadı, bulmak için yeteri kadar çaba gösterilmedi. Mehmet Ermiş Doğuca yanındaki yol şantiye alanını inceletti. Doğuca ile Kuzeren-Saraççayı arasındaki bir alan incelendi. O incelemelerden de sonuç çıkmadı. Sonunda iş buraya kadar geldi. Haberi okudum ve bu tesisin nereye kurulacağını öğrenemedim. İhale aşamasına geldiğine göre nereye kurulacağının belli olması gerekiyor. Bu haberin eksiği bu bilgiyi vermemesidir.
Benim tahminim yaklaşan seçimlere yönelik yatırım balonudur. İnşAllah yanılıyorumdur.

Hüseyin MECİDİYE
Hüseyin MECİDİYE - 5 yıl Önce

Güzel bir haber ilçemize hayırlı olsun.başkanımıza teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner115