Boyabat'ta Ramazan Bayramı kutlama programı düzenlendi

Boyabat'ta Ramazan Bayramı kutlama programı düzenlendi

Sinop'un Boyabat ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Hükümet Konağı meydanında düzenlenen Ramazan Bayramı kutlama programında Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Kaymakam Enver Yılmaz ve Belediye Başkanı Hasan Kara katılımcıların bayramını kutladılar.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş burada yaptığı konuşmada, gerek Boyabat'ımızda gerek ülkemiz genelinde, milletvekiliniz olarak seçilmiş arkadaşlarımızın her biriyle doğru yaptıkları, iyi yaptıkları, Boyabat’ın hayrına yaptıkları her konuda kol kola el ele çalışacağımızı gönül rahatlığı ile ifade ediyorum, dedi.

Maviş, konuşmasında, "Kıymetli hemşehrilerim, öncelikli olarak hepinizin bayramını kutlarım. Cenabı hak Ramazanı ağız tadıyla geçirmeyi ve bayrama ulaşmayı nasip etti. İnşallah bayramı da ağız tadıyla huzurlu sağlıklı geçirmeyi nasip eder.

Geçtiğimiz seçimlerde yerel yönetimlerde seçilmiş olarak parti ayrımı gözetmeksizin bütün hemşehrilerimi tebrik ediyorum. Milletin iradesi tecelli etmiş. Millet sandıkta söyleyeceği sözü söylemiş. Millete hizmetten daha büyük bir şeref yoktur, onun için hep beraber geçmişteki siyasi tartışmaları bir kenara bırakacak, önümüze bakacak kol kola girerek Boyabat'ımız için ne gerekiyorsa, hangi projelerin Boyabatımıza kazandırılması gerekiyorsa bunu yapacağız. Başta belediye başkanımız olmak üzere, belediye meclis üyelerimize il genel meclis üyelerimize, muhtarlarımıza seçilen bütün hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah her birine hayırlı hizmetler nasip etsin. Boyabat’a hizmet etmek hakikaten çok büyük bir şeref. Müstesna bir şehir şehitler diyarı. Dolayısıyla Boyabatımız bir hafızlar yurdu. Hafızlık geleneğimiz de devam ediyor. Bunların yanında kadim bir Türk İslam şehri. Bu sebeple de bu şehre hizmet etmek çok büyük bir şereftir. Cenabı hak bizlere fırsat ve imkan verdiği sürece bu şehre hizmet edeceğiz. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Katıldığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim." ifadelerinde bulundu.

İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz da katılımcıların bayramını kutlayarak, "Vatandaşlarımız bayrama sevinç ve coşkuyla girdi. Tabi bir tarafımız hüzünlü. Gazze’de İsrail’in yaptığı zulüm var. Dünya’nın çeşitli noktalarında soydaşlarımıza , dindaşlarımıza yaptıkları zulüm var. Bunlarla biz kederleniyoruz. İnşallah bu bayram bizim ülkemizin başta olmak üzere islam aleminin birlik ve beraberliğini daim kılar daha güçlü kılar. İnşallah daha güzel huzurlu nice bayramlara ermeyi yüce mevlam nasip eder. Hayırlı bayramlar." dedi.

Belediye Başkanı Hasan Kara da konuşmasında hepinizin Ramazan Bayramını kutluyor nice bayramlar diliyorum. Bu güzel günlerimiz inşallah ileriki aylarda, yıllarda da devam eder ümidiyle hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum, dedi.

Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri, devlet hastanesi, emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı ve itfaiye amirliğini ziyaret ederek görev başında olan personelin bayramlarını kutladılar.

Programa Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın, Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turgut Türkmen, Sinop Baro Temsilcisi Av. Hüseyin Çelik, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mikail Özben, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Kızıltaş, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Eravcı, siyasi parti temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2024, 10:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
yenimahalleli
yenimahalleli - 2 hafta Önce

boyabatta belediyeyi kaybetmenin tek sebebi vekil ve il başkanıdır direttiler ferat olacak diye alın ferat size

boyabatlı
boyabatlı - 2 hafta Önce

çevre yolu bitsin sayın vekilim bayramda rezillik bini bin paraydı .

Turgutkuzulu
Turgutkuzulu - 3 hafta Önce

Bayramı

MURAT 5734
MURAT 5734 - 3 hafta Önce

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ORHAN BEY NERELERDE AKPARTİ İLE OLAN GÖNÜL BAĞI KOPUK SANIRIM :) BAŞKANLIĞI KAYBETME SEBEBİDİR BELKİDE BU

ELEŞTİRİM VAR
ELEŞTİRİM VAR - 2 hafta Önce

BAYRAM GEÇTİ YA YİNE EMEKÇİ HİZMET EDİYOR KALBUR ÜSTÜ SÜSLÜ MASALARDA OTURUYOR. DEVLET ERKANI İLE BAYRAMLAŞMAYI KAPALI KAPILAR ARDINDA YAPSAYDINIZ KEŞKE, RAHMETLİ KEMAL SUNAL'IN ŞU SÖZÜ AKLIMA GELİR BAYRAM PATRONUN HAKKI BİZİM NEYİMİZE..

SIRADAKİ HABER

banner115