Boyabat'ta "Tam Kapanma" döneminde şehir giriş çıkış ve köy yollarında 24 saat denetim

Boyabat'ta "Tam Kapanma" döneminde şehir giriş çıkış ve köy yollarında 24 saat denetim !

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulamaya başlayan "tam kapanma" döneminde Boyabat ilçesinde jandarma tarafından 24 saat denetim gerçekleştiriliyor.

Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçe merkezi giriş ve çıkışları ile köy grup yollarında araçlarda denetim yaparak, Jandarma Asayiş Bilgi Sistemi ile sürücü ve yolcularda HES sorgulaması, seyahat izin belgesi, kimlik sorgusu gerçekleştiriyor.

Ekipler, denetimler sırasında vatandaşlara uyulması gereken kurallar hakkında da bilgi vererek, maske, sosyal mesafe, emniyet kemeri uyarısında bulunup, denetimlerin 24 saat süreyle devam edeceğini belirttiler.

Çorak köyü girişindeki grup yolunda gerçekleştirilen uygulamayı denetleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ekiplerden çalışmalarıyla ilgili bilgi alıp, teşekkür etti.

Kaymakam Çetin, Boyabat ilçesinde tam kapanmaya uyulduğunu belirtip "İnşallah bu 17 günlük süre sonrasında ilçemizde virüs vakaları büyük ölçüde düşecektir. Kesinlikle rehavete kapılmadan, kurallara uyarak devlet ve milletimiz el ele bu hastalıktan kurtulacağız" dedi.

Denetimlere Kaymakam Çetin'le birlikte İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Erdal Kopar da katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2021, 19:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem Topaç
Muharrem Topaç - 3 yıl Önce

Çok güzel bir uygulama inşAllah başarılı olunur tedbirler gerçekten uygulanır şehrimizde vakıalar artış göstermez inşAllah Allah c.c.luhu yardımcımiz olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner115