Boyabat Sinop Yolunda Trafik Kazası : 1 Ölü, 5 Yaralı

Boyabat Sinop Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Boyabat ilçesi Üzümlü Köyü önündeki Sinop yolunda yoğun yağış nedeniyle virajda karşılaşan 2 otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. 

Boyabat ilçesi Üzümlü Köyü önündeki Sinop yolu üzerinde yoğun yağışın olduğu anda Boyabat yönüne hareket halindeki Hüseyin Üstün'ün kullandığı 57 AL 291 plakalı otomobil ile Almanya'dan misafir olarak gelen ve Sinop yönüne hareket halindeki Yılmaz Özdemir kullandığı GP YC 7374 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. 

Çarpışma sonrasında her iki otomobilde bulunan toplam 6 kişi yaralandı. Boyabat trafik, karayolları ve Boyabat İtfaiyesi ekipleri kaza mahalline gelerek araçların içindeki yaralıları olay yerine gelen ambulanslarla 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesine sevkini sağladılar. İtfaiye ekipleri otomobil içine sıkışan Yılmaz Özdemir'in eşi Cemile Özdemir'i uzun uğraşlar sonrasında metal kesme makinesi kullanarak dışarı çıkardılar. 

 

Kazada yaralanan Hüseyin Üstün (69), Sevinç Üstün (64), İlknur Üstün, Hanife Üstün, Berat Özdemir ve Cemile Özdemir 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Ağır yaralı Cemile Özdemir, hastanedeki tedavisine cevap veremeyerek bir süre sonra hayatını kaybetti. Vefat eden Özdemir'in eşi ve yakınları 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesinde sinir krizleri geçirip, zorla teskin edildiler.

Edinilen bilgiye göre Özdemir'in cenazesi Boyabat'tan Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak 11 Ağustos Cumartesi günü Erfelek ilçesi Çayır Köyü Dede Mahallesinde toprağa verilecek.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2018, 09:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
deniro
deniro - 6 yıl Önce

siyah arabanın şoförünün dikkatsiz ve o yağmurda suratli gitmesi sonucu virajı alamayarak karşı yönden gelen araca kafadan çarptı ve bir kişinin hayatına mal oldu.Allah geride kalanlara sabır versin

Serkan cakir
Serkan cakir - 6 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun Allah ailesine sabirlar versin

Emrullah ozkan
Emrullah ozkan - 6 yıl Önce

Allah rahmet eylesin sınırlı kardeşlerimiz dikkatli olsunlar

Serkan cakir
Serkan cakir - 6 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun Allah ailesine sabirlar versin

Raif. Demiral
Raif. Demiral - 6 yıl Önce

Yilmaz kardes cok gecmis olsun. Basin sagolsun esine Allahtan rahmet diliyor mekani cennet olsun diliyorum

Beyazit beyaz
Beyazit beyaz - 6 yıl Önce

Basiniz sagolsun yaralilarada Allahtan acil sifalar dilerim

Kenan baş
Kenan baş - 6 yıl Önce

Allah'ım yardım etsin kaza geçiren kardeslerimize

Süleyman ergül
Süleyman ergül - 6 yıl Önce

Herkese çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar dilerim lütfen biraz daha dikkat edelim


SIRADAKİ HABER

banner115